Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
jebal vi konju mater, manite me se.. :)
Ko diro?
Не, декодир'о.
Ovo mora da se meće ovdje
http://img72.imageshack.us/img72/1232/unledgs.png
hahahhah ovo je epic win i jebena reklama za hektap :D
kada pijemo ponovo ??
da se gonite u šupičku materinu, jeste čuli... lolololo
Vidi ga što je neurozan :)
kako neću biti neurozan, kad sam cijeli dan čamio čekajući da me odbanuju samo zaato što se onoj luli digo što ja ne pijem hektap, nego PIVU :)
Ne, neeeeeee... Bio si svjestan toga da nećeš dobro proći još kod Ruže, tako da sada džaba jaučeš :)
mislio sam da se sprdate ne bi li me nekako nagovorili da pokleknem i uzmem tu vašu nektarušu, ali ja sam ostajao postojan u nad da će te ponuditi nešto više... :)
Čuj sprdamo se? Ja da sam bila na Lulinom mjestu bio bi doživotno banovan, a ne samo jedan dan :)
zato je i pobjegao ranije , jer da nije moglo je proći malo gore od bana na dan D:
Pička jedna jelenska, samo jauče kako smo mi lokal patriote, a on smeće neko pije pa se kurči... :)
LOLOO JE L' TI TREBAJU POSTOVI NA TEMI DA SE ODBRANIŠ OD (ŠTA TI DOĐE) DJEVERA?
JELEN JE PIVČUGA ZA TU VAŠU VODICU, KOJA VI UZGRED PREDSTAVLJATE KAO SVETU :)
Evo pratimo nas dvoje rezultate :) Oni sa malom kvotom pobjediše, a ovi drugi nikako da počnu, `ebo ih svak`...
PA MRŠĆI U SRBIJU PA SE KURČI TIM NAZOVI-PIVOM KOJE SAMO PIČKICE PIJU!!!1111111 :)
e al već se desilo jedno iznenađenje, pa ko zna šta sve može biti...
E ZA TEBE SAM ZNAO DA SE NE RAZUMIJEŠ U PIVU, ALI ME ZEMO FAKTIČKI RAZOČARAO...
E dabogda i ovo iznenadilo, bem li ih sve...
Meščini da si jedini ti koji se ne razumije u pivo. IZRODE JEDAN KAFANSKI!!! Čitava kafana pije PIVO, a ti onaj skočić srbijanski!!!1212
POČINJU SELENIJUM! SRETNO!
Šut, vidimo...
Na kom teletekstu pratiš? Ja ovdje našla http://www.volleyservice.ru/index.php?option=com_online