Banџaluko i ta tvoja sela

1. Nego jeste li vidjeli ove genijalce sa Apeirona??????? okacio sam vec na transfer blama
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cIo1c_F_62Y

2. Anarchyst

Nego jeste li vidjeli ove genijalce sa Apeirona??????? okacio sam vec na transfer blama

kakva skola takvi i djaci...

3. jok, ti znaš... pa jebo ga ti, jesmo od njega uzimali ladne pive onu jednu veče, ja, ti i kaizen...

Ah da, zaboravih na to :)

4. Anarchyst
    Nego jeste li vidjeli ove genijalce sa Apeirona??????? okacio sam vec na transfer blama

Au bemti sunce žareno...

5. Znate da oni srednju školu plaćaju 3 milje godišnje! Jeboteleb ja nisam htio ići u školu, bježao sa časova a ovi volovi plaćaju.

6. Фацо понеси нам неки миомирис да нам сване хе хе

7. Faca išao na sve časove :)

8. Е мој баћа, у мојој су за неоправдан давали укор на тројку, а за следећи избацивање, и то ако имаш среће. Ако не, један неоправдан и довиђенце. Није шала.

9. nisam te nikako ni pitao. gdje si ti išao u školu?

10. Jebena neka nauka bila.

11. @lusesku Druže Siti Pub nemoj da obidješ i Klub Umjetnika. Govorim ti iz sinoćnjeg iskustva. Srjedom imaš dobrih svirki. Tolko sam mamuran, sanjao sam noćas da kupujem tablete za glavu u Njemačkoj :) A ne znam kako se kaze na njemačkom a glava mi se raspada haha

12. zna li neko za neki restoran brze hrane, zove se "kod kume" ili tako nešto.
    možeš dobiti i jaje na oko u lepinji i slično.

13. Znaš kad majka pita mamurnog sina ujutro `Hoćes sine da ti majka stavi jaje na oko na brzinu?` a on će njoj `Hočeš da ja tebi zavrnem sisu?! ` hahahaha

14. I ko sve dolazi večeras?

15. Нема ко не долази, биће хаос :)
    Лушеску, јави се кад дођеш, послаћу ти касније мој број у пвт-у па да се пије пиће ако нађеш времена :)

16. Кад смо код тога ко долази ево сад сам се чуо с још једном нашом чланицом, тако да Селе, не'ш бити сама од жена. Ал њу ја резервишем за добре приче, шале и пошалице, тако да немој далеко сједити ако хоћеш пичити неке женске разговоре :)

17. sele hoće mjesto odakle ima pogled na TV, sinoć mi rekla :D
    koliko ljudi će nas biti otprilike? ja ću doći ranije, ako će nas biti više ja bih da zauzmem onaj dupli sto.

18. Овако на прву: ти, слава, ова госпој'ца која можда доведе још једну бившу чланицу, Селе, тенор, ја... сад додај ко се на теми још јавио. Скоро сам устао а преко фона сам, мрско ми чачкати по теми и сабирати :)

19. Не знам шта контају глигорије, кајтез, и анархист...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.