Карлобаг-Огулин-Карловац-Вировитица

1. Ево и за нас нешто...

2. Ово је за нас који тај "локал патриотизам" схватамо као мало шири појам.

3. Molim da se naziv teme ispravi u pravilno: Kavlobag-Ogulin-Kavlovac-Vivovitica. Hvala.

4. Хахаха ал' није он зачетник те идеје, само што је највише исфурао...

5. Bez obzira, niko nije zastitio kopirajtom, a on je to koristio umesto "Dobar dan", "Hvala", "Dacete mi 400 grama sa sirom i jogurt", "Gore samo trimujte, a sa strane skratite" i drugih korisnih fraza. Tako da je to sada njegovo, hteli mi to da priznamo ili ne.

6. i ja nekako osjećam da pripadam ovoj ideji, ovaj regionu...

7. E pa kurca baka vecerala, buri, idi pisi po Banjaluci :P

8. E pa kurca baka vecerala, buri, idi pisi po Banjaluci :P

mali ne seri, da te ne bi karali u šupak sva trojica momentalno
    ima da serem đe ja oću... :D
    jel ovo velika srbija ili tuzla???
    inače najnovije za ovaj region je da se ŠEKI LEGENDA operiše...

9. Kad ce neki koncert i tako to?

10. ima sad u donjem jaukovcu predstava "radomirka i njena sestra gladiola koja je postalo brat"..odlična predstava..ako ste u mogućstvu obavezno pogledajte...

11. Да, да, напокон неко да сконта тему. Следећи пут гађај мало западније...

12. ЗАШТО МЕ МРЗИШ ШТО ВОЛИМ ДОКТОРА????

13. E pa kurca baka vecerala, buri, idi pisi po Banjaluci :P

Бања Лука? Какве везе има Бања Лука са нашим народним границама више него нпр. Крагујевац или БГД?

14. Nema veze, to je interna fora, sta se primas.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.