Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
NEMOJ POD KATANAC CELTE 'LEBA TI
Bandi, kelta (šalu) na stranu, 4. godina, jesi razmišlj'o šta ćeš dalje? Ovu temu možemo i ko čet, nema nikoga mesecima... :)
A ti kelte, ako ikada svratiš u Valjevo, to ti sad otvoreno kažem, Bandi je svedok, gajba piva, ali ne običnog, onog slepačkog, nego VALJEVSKOG te čeka! Kakav je ono bio potez kamikaze da je to neverovatno! Protiv sam onog proseravanja, ali častim pivo za ono poturanje za šut u mošnice!
Prava, al' prvo ovo da se završi :D
Daće Bog, sve to ide! Aaaa pa bićemo komšije, blizu smo, ja sam na "skeli"...
a, nije losa zajebancija. smarate malo sa temama, kao nesto mudroserete o sportu, pa reko da skupim ljude na jednom mestu, da se lepo ispsujemo ko sto se valja kad navijas za neki klub.
aj, kad dodjem sad u februaru martu, seticu se. gajba piva nije malo :)
mada ponajbolje volim rakiju iz tog kraja da pijem.
Ti biraš! Ja rakiju nabavljam od ortaka iz Osečine, prvo meni peče, pa njemu šta ostane!
Znaš kako, zapije se čovek...a vreme leti!