Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Otvaram temu u kojoj ćemo ukazati na neke NAJSVEŽIJE (dostupne) filmove izrazito nekvalitetne (čitaj: sranja) i tako pomognemo drugima da ne bace sat i po života na glupost. Lak pristup (skidanje) najnovijim filmovima i veliki izbor nosi i rizik od smaranja i/ili nerviranja sa nekom glupošću. Spalimo ih...
Enemies Among Us - Bili Zejn, lik se pojavljuje samo pet minuta u filmu koji traje jebenih 70 minuta. Najgore od svega je što početak itekako obećava ali... bezidejno tumaranje i nabacane sličice, na brzinu privedeno kraju, muk... Jebote šta ja gledam?!
ima tema: http://vukajlija.com/forum/teme/9728
Ja bih da neko otvori temu Šta je koji kurac pesnik hteo da kaže i da mi neko objasni neke pesme prevashodno pop rok i sl. Pa ako ima tema da me uputite tamo.
Možda ja živim u zabludi, možda su neke pesme genijalne pa rekoh...al ne znam sve hodam i govorim sebi u glavu Šta je koji kurac...
aurora, ima, evo http://vukajlija.com/forum/teme/12025 :)
E baš ti hvala:) još da mi neko i odgovori bilo bi super.
Od mene za filmove
u zadnje vreme...Nikako ne gledati Ispod soli(nešto španskog govornog područja=
I come with the rain-e takvu gluposto al odaaavno...
ma ima ih. Najgore je što usled mrkoće za ustati i menjati CD to i odgledah do kraja sve kontajući Bože na šta mi ode sat i po života:P
Fora je što je ovo naslov jednog od skorijih govana koje sam gledao(burn after reading).
Hahahaha, u pravu je ovaj sto pise iz prolaza, bas njesra.