Prijava

Da počnem,
`89 u Bečićima, sa Mišom Janketićem, ostao do 8 ujutru, pjevaljka na stolu gola, ispred mene cca 20 l vina i kisele, jer su oni pili viski i kako su naručivali ture tako i kumu i meni zovu litar litar. Slučajno sam se obreo u tom društvu, pošto sam poznavao konobara iz restorana, koji nas je pozvao da sjednemo sa njima. Jedna od najluđih noći u mom životu.

`89 u Nišu, susreti Bratstva i jedinstva bivše Juge, sa Nešom Galijom, izbacili su nas iz hotela Ambasador. Kaže Nešo, ko ih jebe, idemo mi i odvede nas čovjek pred neku prodavnicu da pijemo pivo na ulici. Ja se ne sjećam kako sam se probudio u hotelskoj sobi i ko me je dopratio i kako. 3 dana apsolutnog ludila u Nišu.

`97 u Trebinju sa Rambo Amadeusom u kafiću. Lik je apsolutni ludak, ali je jednom mom prijatelju ustao i duboko se poklonio. Pije se ludački i nekontrolisano, priča nema veze s mozgom. Kaže moj prijatelj Rambu: Jebo te Rambo, nisam znao da smo mi neka rodbina? Rambo: Kako?, Prijatelj: Pa, meni je majka od Amadeusa. Rambo: Vodite ga odavde, ovaj je luđi od mene.

Ove godine, sa Dejanom Bodirogom, samo kafica, radio sam mu neki poslić, lik korektan 100 %.

Zaboravih, sa Natašom Ninković nebrojeno puta, svojevremeno dok smo bili srednjoškolci. Školska generacija. Vidjeli smo se i 2010. na 20 godina mature.

Ni sa kim! Time ne mogu da se pohvalim. Ali mi je Siniša Mihajlivić jebo bivšu ribu, i to je nešto...

Francky, jesi li ga makar pljunuo k`o čovjek.

Ali mi je Siniša Mihajlivić jebo bivšu ribu

hahahahhahahah! :P

el se u piće računa kafa? ako da, ja sam sa bojanom maljević, branislavom lekićem, žikom milenkovićem, dejanom lutkićem....

Pre par godina, krenem do ortaka, pozvonim na interfon, on me pusti... i sad došao ja do vrata, i naravno očekujem da mi on ili njegova cura otvore... kad ono medjutim... pojavljuje se čovek, ja zbunjen u prvi mah ne kontam, kad pogledam a ono Srdjan Žika Todorović... u jebote, rekoh.
Sedeli jedno sat vremena tu na gajbi, odrao lik flašu crnog vina dok si rekao keks.

Inspektor Blaža i ja smo zajedno jeli burek u pekari Sezam. Ispričasmo se k'o najrođeniji. Dok sam bio u kampu za mlade talente, očijukao sam sa Ivanom Đerisilo, bilo je tu dosta varnica, al jbg, bili smo deca i ćorak...Ah, Ivana!

Нисам ни са ким, али бих волео с Дејан Цукић.

Ja sam igrao fudbal sa Ivanom 200 na sat! :D Pio sam kafu sa bivsom misicom nasom,a pio bih kafu sa Anom Mihajlovski,vozio se brodom sa Seve,a preko ako odem,sa Evom Mendez.. :)

Pera iz Tap011 me vozio,cirkali kocu.
Sasa Zimonjic,bivsi fudbaler Obilica,dobar kucni prijatelj,marnuo sam mu neke dobre stvari.
Bio sa nekom ribom sto je sad na FTV...
Drugar sa manekenom Vladom Vuksanovicem,i da ne zamaram vise,to je to... :)

@Džimi
Nije mi jasno što si navraćao, ali ajde de.

ovako...

Kao mali, na nekom letovanju, sam se družio sa Kebinom kći, i to baš dosta, igrali smo se u pesku i taj rad...

DJ Kobazzu iz Kotež rep grupacije sam seo na jaknu, prijatan čovek, ispričasmo se nekih dva minuta.

Poljubio sam Cecu Ražnatović u obraz, 90 i neke, moji me vodili u Hotel Vranje da je slušam.

Milan Vasić išo u moju srednju školu jebo ga ti - neću da kažem gimnaziju.

I u duhu teme, sa Đusom sam se zadesio na nekoj autobuskoj liniji, nudio me čovek vinjakom, al sam odbio, podelili smo orbit. Dobar lik, samo nije slava za svakoga, a pogotovo za nas seljake :)

I da znam lika kome je Boban Piroman dužan 50 evra, i lika čiji je deda bio u vojsci sa Taškom Načićem.

Sa Lolom Smiljanićem. Iako je partizanovac. (jbg, niko nije savršen) :))

Nisam, što da ga pljunem. Ona bila drolja, kad već mora da se jebe sa strane onda bolje Siniša nego neki pacer...

Ustvari kurac, lokao sam sa Bajom malim knindžom u nekoj birtiji pre njegovog nastupa i sa Jandrinim jatom. Komšija zvao Jandru da mu pjeva za otvaranje pilane!

U pravu si, nije Siniša kriv, ali kad god se pomene Siniša Mihajlović, mene nešto asocira na pljuvanje.

Sa Djuletom Van Gogom bio na Fruskoj Gori u vikendici na proslavi Nove godine pre surnajst godina pa se moze reci da smo i pice popili i jednom na nekoj zurci u NS neka Kristina("manekenka iz Milana") je dovukla neznamkako Juru Stublica,bio je jedno sat dva sa nama,pokusavao da proda neke fore ali su ga moji gariji ispreskakali najstrasnije.
Popio pice sa Dinom Dvornikom posle koncerta u NS,mesec,dva posle toga covek je umro.

A,da,i Tita sam video kad sam bio mali....

Znaci sip'o si mu neki alkaloid u pice, ubico!

Jao ne staj mi na muku,bas sam se skenjao kad je ritnuo,skroz gotivan lik.

Drugar zvao Ivana Gavrilovića da mu peva za dvaest peti rodjendan. Koštao čovek sto evra i da loče! Mi seli sa njim dva sata pre početka, nalili ga ko majmuna, nije mogao da peva. Vrisno par pesama i tražio da mu se plati! Mi ga onda išutirali nogom u dupe iz lokala i to je to...

Sve osobe sa kojima sam pila bile su mi poznate :P

Natnat, svaka čas', sad si se popišala po svima...