S kim ste od poznatih osoba popili piće

1. S bogom da popiješ piće

Tbjrb

2. sa sonom konerijem dok je bio ziv..slucajno sam nabasao na njega u gradu andjela..sedeo je u nekom kaficu, da ne duzim, nije mi prijao razgovor sa njim.sve on zna najbolje, samo davi i drzi pedavanja..

3. S bogom da popiješ piće

Nemoj, biću ti bolno otkriće

4. Fak mi ajm fejmas.

5. EDIT:

Ne sa Agilnim nego sa MisterNo, ali isti kurac

6. Nije isti kurac, ovaj (MrNo) doseže mnogo južnije.

7. Jeste li napravili krug iznad Amazonije u njegovom vernom Pajperu?

8. Hm, ova rečenica iznad mi i ne ide mnogo u prilog.

9. I kakav je Mrno kao covek i liči li na onog gospodina s profilne

10. Moj post se odnosio na totalno iritantnog

11. Voleo bih s njim da popijem piće
    A da ček nije ta tema haha xd

12. sećam se kako smo se svi aseksualno obradovali slici mrna u šorcu.

13. Prvo sam greškom pročitao "s kim BISTE od poznatih osoba popili piće", pa ću nastaviti u tom maniru.
    Ja ove ljude lično ne poznajem, ali bih popio piće sa njima:

Vukašin Marković – ublažava egzistencijalnu anksioznost kod drugih jer predstavlja spoj objektivnog intelektualizma i subjektivnog užvanja u svom i tuđem optimizmu.
    Jelena Karleuša – hrabro se suočava sa okolnostima jer zna da može da bude bolja od njih.
    Ceca – kulturno drži distancu da se kao velika zvezda ne bi udaljila od dobrih ideja.
    Eva Ras – ceni stvari onoliko koliko mogu da je oduševe, a to znači da ima strpljenja i razumevanja za druge.
    Aleksandra Jerkov – zna šta neće, a to je čini tolerantnom i strogom u isto vreme.
    Milica Đurđević Stamenkovski – ima talenta da konzervativna pravila predstavi kao šansu za individualni razvoj različitih ljudi koji zajedno funkcionišu u različitim kontekstima.
    Darko Obradović – nimalo naivan lik kojim je nemoguće manipulisati zato što je otvoren za dobro organizovan i promišljen pozitivan uticaj.
    Nenad Čanak – on je liberalan onoliko koliko je sagovornik civilizovan i odgovoran dok poštuje sebe.
    Vuk Drašković – spreman je na kompromis ako postoji šansa da se eventualno pojavi neko još bolje rešenje.
    Marčelo – ne odustaje jer ima pametnija posla.
    Bora Đorđević – poštuje neistomišljenike ako vidi da oni ne shataju stvari previše lično.
    Olivera Katarina – kao umetnica budi donekle zaboravljene ljudske vrednosti i insistira na njima.
    Jovana Jeremić – uopšte se mnogo ne prilagođava (iako izgleda odlično prilagođeno) jer ne želi da se udalji od svoje suštine.
    Ognjen Amidžić - što se mene tiče, on ima takav diplomatski talenat da bi komotno mogao da postane predsednik Srbije.
    Jelena Bačić Alimpić –srpska Virdžinija Vulf.
    Ana Nikolić – može da se nadmudruje do prekosutra jer ne mora sve da zna.
    Stoja – zaseni sve kolege i koleginice pa se potom prijateljski prilagodi situaciji.
    Nada Topčagić – ona pripada eliti u svakom smislu jer uvek ima šta da proslavi, podrži, pohvali…
    Era Ojdanić – najinteligentniji pevač u Srbiji.
    Milić Vukašinović – koristi crni humor i sarkazam da bi ispromovisao normalno i konstruktivno ponašanje.
    Dino Merlin – optimista sa pokrićem.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.