S kim ste od poznatih osoba popili piće

1. S bogom da popiješ piće

Tbjrb

2. sa sonom konerijem dok je bio ziv..slucajno sam nabasao na njega u gradu andjela..sedeo je u nekom kaficu, da ne duzim, nije mi prijao razgovor sa njim.sve on zna najbolje, samo davi i drzi pedavanja..

3. S bogom da popiješ piće

Nemoj, biću ti bolno otkriće

4. Fak mi ajm fejmas.

5. EDIT:

Ne sa Agilnim nego sa MisterNo, ali isti kurac

6. Nije isti kurac, ovaj (MrNo) doseže mnogo južnije.

7. Jeste li napravili krug iznad Amazonije u njegovom vernom Pajperu?

8. Hm, ova rečenica iznad mi i ne ide mnogo u prilog.

9. I kakav je Mrno kao covek i liči li na onog gospodina s profilne

10. Moj post se odnosio na totalno iritantnog

11. Voleo bih s njim da popijem piće
    A da ček nije ta tema haha xd

12. sećam se kako smo se svi aseksualno obradovali slici mrna u šorcu.

13. Prvo sam greškom pročitao "s kim BISTE od poznatih osoba popili piće", pa ću nastaviti u tom maniru.
    Ja ove ljude lično ne poznajem, ali bih popio piće sa njima:

Vukašin Marković – ublažava egzistencijalnu anksioznost kod drugih jer predstavlja spoj objektivnog intelektualizma i subjektivnog užvanja u svom i tuđem optimizmu.
    Jelena Karleuša – hrabro se suočava sa okolnostima jer zna da može da bude bolja od njih.
    Ceca – kulturno drži distancu da se kao velika zvezda ne bi udaljila od dobrih ideja.
    Eva Ras – ceni stvari onoliko koliko mogu da je oduševe, a to znači da ima strpljenja i razumevanja za druge.
    Aleksandra Jerkov – zna šta neće, a to je čini tolerantnom i strogom u isto vreme.
    Milica Đurđević Stamenkovski – ima talenta da konzervativna pravila predstavi kao šansu za individualni razvoj različitih ljudi koji zajedno funkcionišu u različitim kontekstima.
    Darko Obradović – nimalo naivan lik kojim je nemoguće manipulisati zato što je otvoren za dobro organizovan i promišljen pozitivan uticaj.
    Nenad Čanak – on je liberalan onoliko koliko je sagovornik civilizovan i odgovoran dok poštuje sebe.
    Vuk Drašković – spreman je na kompromis ako postoji šansa da se eventualno pojavi neko još bolje rešenje.
    Marčelo – ne odustaje jer ima pametnija posla.
    Bora Đorđević – poštuje neistomišljenike ako vidi da oni ne shataju stvari previše lično.
    Olivera Katarina – kao umetnica budi donekle zaboravljene ljudske vrednosti i insistira na njima.
    Jovana Jeremić – uopšte se mnogo ne prilagođava (iako izgleda odlično prilagođeno) jer ne želi da se udalji od svoje suštine.
    Ognjen Amidžić - što se mene tiče, on ima takav diplomatski talenat da bi komotno mogao da postane predsednik Srbije.
    Jelena Bačić Alimpić –srpska Virdžinija Vulf.
    Ana Nikolić – može da se nadmudruje do prekosutra jer ne mora sve da zna.
    Stoja – zaseni sve kolege i koleginice pa se potom prijateljski prilagodi situaciji.
    Nada Topčagić – ona pripada eliti u svakom smislu jer uvek ima šta da proslavi, podrži, pohvali…
    Era Ojdanić – najinteligentniji pevač u Srbiji.
    Milić Vukašinović – koristi crni humor i sarkazam da bi ispromovisao normalno i konstruktivno ponašanje.
    Dino Merlin – optimista sa pokrićem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.