Prijava

natnat, stvarno alal ti čast :)

e super tema!
pre nekih desetak godina, moj neki drugar i ja krenemo u avanturu onako ko muve bez glave i završimo u neko selo iza barajeva, zalutamo pitaj boga gde da bi se na kraju našli u meljaku i svratili kod ere. tamo ga nađemo i počnemo nešto da foliramo kao on nam trebao, ne sećam se sad tačno ni šta smo izvalili, ali sećam se da smo bili prašnjavi ko svinje a on nas je primio za sto, častio piće i još slušao naša baljezganja. :), kul lik
a u herceg novom pre 5 godina sam popila kafu sa emirom kusturicom. on me prijatno iznenadio svojom prirodnošću, divan čovek.

Zanimljivo jer svako voli da zaviruje preko tuđeg plota.
Ipak : neukusno.
Nisam u stanju da napišem sa kim sedim na slavi, sa kim sa letovala i ko mi je u komšiluku.
Zadire u privatnost poznatih ličnosti.

Ja sam pio piće sa Dejanom Brđovićem čuvenim kapitenom odbojkaške reprezentacije a zamalo i sa Radomirom Antićem i to je to. Pardon, i sa Filipom Žmaherom ali bio sam klinac baš.

majo, ima li neka tema gde nećeš doći da glumiš majku terezu?

E, super, onda idi tamo i pusti ljude da se zezaju kako hoće.

SVI se zezaju kako hoće.
Ajd, pređi na drugu temu, imaš ti ovde puno posla.

hahahahahahahaah zadire u privatnost poznatih ličnosti

maja je garant neka poznata ličnost. Recimo, Branka Sovrlić.

Kad se Zmia ne bi uslihtala nekom moderatoru, propao bi joj dan.

Пропадне ми и ако се ушлихтам, ал овако се бар надам да сам нешто корисно урадила

A kad Jericho ne bi dotako nekog člana život mu ne bi imao smisla.

Za komentar na slicnosti sa poznatima sam se nasalio, Tas, jer su obe licnosti sa slike tres. A ovde se nisam salio, iritira me slihtanje bilo kome, a narocito moderatorima.

Ih, kad se samo sjetim...

Od sportista: sa masom bivših i sadašnjih rukometaša i rukometnih radnika, počevši od Kapisode i Ratka Đurkovića do Dušebajeva i Đoke Lavrnića.

Najviše sam pića popio sa ovim estradnim umjetnicima.
Maja Marijana, Kaja, Svetlana Ražnatović, oni iz Đoganija, pa ona bivša Đogani, pa Baja Mali Knindža (on je već došao ukresan pa nije mogao puno da popije, otiš'o da igra bilijar), striptizeta Mila Milošević, Rade Lacković, Kuki, Aca Lukas, Srećko Savović, Mile Kitić, Stoja, Jana, sa pokojnom Ksenijom Pajčin sam pio neku rakiješinu brlju jer je to jedino bilo ohlađeno i htjela je jedino rakiju, al' najbolje je bilo sa Jovanom Perišićem. Kud je čovjek zajebant, pun anegdota i doživljaja, kud voli popit'. Pije k'o Tarzan. Stvarno je taj susret bio dojajan.
Dalje - 'Pakleni vozači', neka rok grupa, fino sviraju, postaće poznati. 'Neverne bebe', oni su dojajni samo što je onaj čuper smorio pričom... Bože sačuvaj.
Sa Atomcima sam se toliko sašio da se i ne sjećam detalja. Bruno je lud tip, božetipomozi.

I još mnogi i mnogi drugi, ne mogu ih se sad sjetiti....

@Jericho: модераторима, него шта, јок могши ћу да се шлихтам. Мада, ово није ништа, ја сам се блек холу одавно ушлихтала далеко дубље, ово је смешно

sad sam se setila i sa onim šakom polumentom, davno u bg, nemam pojma kako smo se našli. a kad ti već pomenu srećka savovića,mada on i nije nešto poznat, ja sam bila kod njega kući u podgorici, davno isto

Nisam ni rekao da su ti ovo najveci dometi.

Ни не знаш моје највеће домете

Sve osobe sa kojima sam pila bile su mi poznate :P

(naklon) :D