не могу вам кажем :) а и кад бих вам реко питање дал бисте знали, није баш неко лудило достигнуће :)
ЕДИТ: само сам тео да се искурчим овако, не могу баш сад све да вам одам :))
а реално не би ни ти реко па да њој дође неки индијанац и каже јој после а чуо сам муваш се с неким клинцима ово оно... ја само реко да се искурчим чисто онако
hahah da, to bi zvučalo otprilike ovako:
e, čuo sam da si blajvila nekom davidu s vuke,el to istina? kaže da teo samo da se iskurči malo,ništa više.
:)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
HAHAHAHAHHAHAHAHA
није, мало је боља :))
едит: није баш редовна из те екипе роксанда и то, ал ми лоше баш да кажем има 30 година
Сањао сам пре неко вече да јебем неку дебелу, а она све подригује нешто. Усро сам се.
Лоше? 'Си луд? Дај мени, ако је теби лоше.
ма није она лоша, него ми лоше да кажем баш ко је, старија чка
а који сам ја тек кретенски сан сањо пре неко вече, цео сан риба седи и вози ауто а јој сисам сису... цео сан
Davide jebeš vipovke,bole te kurac.
el vodi prognozu reci?
не води, није она баш на ту фору редовна појављује се у неким емисијама и то, није ни толко вип ал опет б92 је б92 хаахах
Davide ako kažeš bićemo ti jako zahvalni. Samo zbog tebe postujem ovde :)))))))
не могу вам кажем :) а и кад бих вам реко питање дал бисте знали, није баш неко лудило достигнуће :)
ЕДИТ: само сам тео да се искурчим овако, не могу баш сад све да вам одам :))
pa reci jbte, ko da ću sad da razglasim svima.
ма нема силе магије, а и не би знао гарантујем, знао би можда кад бих ти показо
kako oš.
а реално не би ни ти реко па да њој дође неки индијанац и каже јој после а чуо сам муваш се с неким клинцима ово оно... ја само реко да се искурчим чисто онако
hahah da, to bi zvučalo otprilike ovako:
e, čuo sam da si blajvila nekom davidu s vuke,el to istina? kaže da teo samo da se iskurči malo,ništa više.
:)
ахах као у фазону немој му узмеш за зло
Није лепо причати о томе како сте јебали неког и то још јавну личност, кад се зна да се овде већина још није извукла.
Kako nije? Uterivanje čežnje, čoveče.
David jebo si židovku sa b92?
Nekako se kockice uklapaju. :)
Ovu temu treba preimenovati u:
"Sa kime od poznatih ličnosti niste nikada pili piće i koga sve niste jebali od njih?"
Meni kazu da licim na Darka Lazica. Jel se to racuna?
hahaa