Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sise!
dojke
njeno srce .. ipak
riba koja ima dobre sise ne mora biti zgodna, ali riba koja ima dobro dupe, to obicno jeste...
Oči, nožni palci, resice ušiju, ris, članci, prsti na rukama & prsti na nogama (mada se to dvoje često podudara po privlačnosti), vrat, struk, listovi pogotovo, jagodice (aaaa to je trebalo odmah drugo, posle očiju) i na kraju ovo dvoje, sa blagim zaostajanjem grudi.
Ovako zvuči kao recept za turšiju.
Fetišisti celog sveta, ujedinite se.
dobro valdemare ima li šta da ne voliš, kauč, televizor, roletne?
Швалерчино матора, јеси намазан. Овако посматрано ти сад очекујеш да поентираш код оба пола, м?
Не бих ништа додао, само бих убацио голему курчину негде на крају поста да заголицаш машту читаочеву.
Ја ћу бити кратак. Дупе.
Mozak, sise, dupe.
dojke
Не бих ништа додао, само бих убацио голему курчину негде на крају поста да заголицаш машту читаочеву.
Svašta od tebe. Ja takve stvari ne ubacujem, ti ako hoćeš, ubaci, nemam ništa protiv :)
Sve u nekom kontekstu. Pomoću par postepenih asocijacija mogao bi da povežeš Aristotela, Hilari Klinton i Marvina Geja u bludnom zagrljaju.
Прдара дефинитивно.
Dupe.
Imam i sam dovoljno velike sise da kad se uzelim mogu da ih pipam,a da me niko ne udara po rukama...
Дупе.
DOJKE
Dupe!
РЧ!
Sise, jer su bliže srcu i daju mleeeeeeko!
kako kad... zavisi od raspoloženja
Vječito pitanje... ali evo neka bude sise :)
Педу.