Ovako, devojke koje imaju dobro dupe su najčešće bolje građene od onih koje imaju velike sise, a dupe im deluje kao da ih je neko mlatnuo tiganjem po istom.
Naime, "guzate" imaju obično lepo izvajane noge, tanak struk, takav stas više privlači muškarce. "Sisojke bez guzice" imaju obično tanke noge, a struk skoro i da nemaju, često imaju stomak veći od "guzatih riba". Jedino što je dobro kod njih su upravo te sise, koje su dobre za 'vatanje, sisanje, lizanje i titfakovanje. Jbg, idealno je naći neku koja ima i jedno i drugo, mada znam likove koji se lože na mršavice koje nemaju posebno istaknute obline.
Po toj logici, dupe vole latentni gejevi :)
Inače, svi smo prošli kroz Edipov kompleks u 4-5 godini života i normalno je da se ložiš na sise i ostale ženske rabote :) Postoji problem kod onih sa nerazrešenim Edipovim kompleksom, ali to je patologija.
ja to onako, od milja njemu kažem...tulum je jedan od najpoželjnijih ovde...jel da, slatkišu?
Karlосе, кесице за чај победиле, као и папаја лололо
Nije na menu to da kažem, ali da. :)
rekle su mnoge, moj tulume...
I dupe i sise i malo mozga.
И једно и друго. Ал лоше прво је горе него лоше друго.
+1
meni samo problem što nemam četiri ruke, pa da mogu da napravim kompot od svega
dupe
đevojka mi ima odlično dupe a nema neke sisiće, stoga - dupe lolololo
Ovako, devojke koje imaju dobro dupe su najčešće bolje građene od onih koje imaju velike sise, a dupe im deluje kao da ih je neko mlatnuo tiganjem po istom.
Naime, "guzate" imaju obično lepo izvajane noge, tanak struk, takav stas više privlači muškarce. "Sisojke bez guzice" imaju obično tanke noge, a struk skoro i da nemaju, često imaju stomak veći od "guzatih riba". Jedino što je dobro kod njih su upravo te sise, koje su dobre za 'vatanje, sisanje, lizanje i titfakovanje. Jbg, idealno je naći neku koja ima i jedno i drugo, mada znam likove koji se lože na mršavice koje nemaju posebno istaknute obline.
Dewojke swakako nisu samo dupe i sise. Tu su josh staw, harizma, dupe, sise, hehe.
ЕДИТ: Дупе кобеђује, сисе воле они са Едиповим комплексом, јебли матер своју.
Po toj logici, dupe vole latentni gejevi :)
Inače, svi smo prošli kroz Edipov kompleks u 4-5 godini života i normalno je da se ložiš na sise i ostale ženske rabote :) Postoji problem kod onih sa nerazrešenim Edipovim kompleksom, ali to je patologija.
Два пута у чкупи, три пута нормално.
Dupe
http://www.youtube.com/watch?v=6U0_SN38-9c
Сисе, јебогати
Sise!
Сисе, без размишљања. Што рече неко, нема лепши осећај него када те бале на дојци пробуде.
Ја сам увек тврдио да више волим педу, али све ми се више чини - сисе.