На чије бисте се дефиниције покењали?
  • Mr. Moon

Hahahahahahahahahahahahahaha

• leksi

што да се покењам кад постоји минус

• Урош

Не могу да се одлучим.

• zp

Kako neukusno. Ni na cije. Svako se trudi verovatno. Na neke individualne defke da, ali na konkretno nekog autora- ne.

• Џими

Шта, бре, неукусно? Неки заслужују да им се покењаш на дефиниције и стрпаш их у ову врећу заједно са дефиницијама.

• messalina

Ko o tome najviše zna nego moderatori. Mi obični smrtnici ne moramo da se akamo s time.

Kako neukusno. Ni na cije. Svako se trudi verovatno. Na neke individualne defke da, ali na konkretno nekog autora- ne.

Baš ovako.

• javio

ja na svoje...jebem mu mater ponekad....ne na sve, na neke... ne znam zašto to, ali je tako..da je tu onaj psiholog verovatno bi mi objasnio...

• Урош

Кад ме притера на било чију.

• leksi

закључ :))

• javio

a kenjao sam po tuđim nije da nisam...ali mi posle zabranili...

• K

Opa kako moderator loži vatricu.
    Malo ti je dosadno a? BAnujete i za sam prost govor a vamo pokrećete vake teme a pri tome se ne izjašnjavate.

Evo za početak ja bi se i posrao i popišao po svim definicijama onog koji je otvorio ovu temu. Jel ok da ti sada nalupam minuse, oće te boleti?

• zp

Kurice, sto se primas? Ocigledno je da je trol i da se covek zajebava, nema potrebe da se tako przis i vredjas coveka. Jadno.

• С

Пази ово, сви лудују на оно другој теми, а овде нико нема муда да пљуне... пих.

• K

Vredjam čoveka? Na osnuvu čega?

Ti se primaš jer ulećeš u odbranu. Nema niko pičke da kaže ko mu se svidja a ko ne pa se kao šalimo.

Ja ne vidim zbog čega je ova tema otvorena osim zbog prozivanja, i pojasni mi šta je to trol.

• virus15

Ја на Џимијеве, то се већ зна!

• leksi

па ширимо љубав а не мржњу :)

• dusan1001

ja ocu temu "kome bi platili liposukciju"
    pokenjao bi se na određene autore kojima 60% definicija se zasniva na pljuvanju nekoga ili necega oni ce se sami prepoznati

• kizo

na Prokine, na kurac mi idu

• dusan1001

jebote sve profesionalne ulizice na sajtu pogle sta ima ulizivackih tema sto bi stavljali kljuc na jednu ovakvu
    NEMA KLJUČA