На чије бисте се дефиниције покењали?

1. Pa jeste kurčenje prvo bez ikakve potrebe ukazivati o bože o tome gde živiš a potom prozivati nekog ko je sad u nekom selu u Srbiji. Nije li?

Naravno da neću ispasti džukac al ne moraš onda bespotrebno da me zajebavaš, moraš li?

2. Pokenjao bih se na definicije onima koji imaju 2-3 puta više definicija na groblju nego u životu.
    Toliko od mene na ovoj potpaljivačkoj temi.
    Za mene lock.

3. Ja prozivala nekog ko zivi u selu? Duso, vrati unazad film i pogledaj ko je prvi pomenuo selo. Morbidno.

4. Jericho - loše ti idu provokacije. Bolje da si linkovao vrana vrani oči ne vadi.

Iskreno da ti kazem, Korle, vrlo mi je logicno da moderatori podrzavaju jedan drugog, tako valjda i treba. Daleko vise me nervira kad vam se snobovi slihtaju, tacnije receno, to me uzasava. Ali da i moderatori preteruju u medjusobnom ceskanju jajca, preteruju.

5. dzimi otvorio temu a on prvi nije napisao kome bi se pokakio

6. Nema jaja. Ceka da vidi ko ce njega da prozove, pa da uzvrati.

7. Poštovani gledaoci, hvala na pažnji i prijatno veče. Ostanite na Vukajliji.

8. p.s. Kad se džimi vrne, će d otključa, ako treba.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.