![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Program za unapredjivanje brzine ''slepog kucanja''.
Odlican program, ima dosta vezbanja, prelazi se po sistemu ''novo vezbanje- 2 nova slova''.
Savrsen nacin da pocetnici nauce slepo kucanje, a i da iskusni unaprede vestinu.
Trial Verzija-http://www.typingmaster.com/typing-tutor/free-demo-download.asp
Puna Verzija-Placa se
Tj. ja imam punu verziju, ali nisam platio, nego je komsa magistar razbio kod .
Haha, ko da treba da budeš magistar da bi razbio kod. Hahaha.
''Magistar'' :)
Gambi hakeru.
Koristila sam to pre dve godine recimo. Malo je teško u početku, kida živce dok grešiš, ali posle par dana vežbanja, već si profi. Sad kucam "slepo" sa svih 10 prestiju, rokam više od 80 reči u minuti, toplo preporučujem program svima :)
Taj komsa "magistar" je magistrirao pretragu na guglu, i ja imam krek za to cudo - a nije se komsa potpis'o. (mada ga nikad nisam ni koristio)
Ni'e bre, zna covek znanje.
Već duže vrijeme planiram da skinem neki program za vježbanje slijepog kucanja i nikako. Naletio sam na temu i skinuo program. Nije mi problem toliko da nađem slovo bez gledanja, odnosno da kucam, nego ne kucam ispravno i ne koristim sve prste ravnomjerno. Evo sad sam odradio nekoliko vježbica u ovom programu i mnogo je lakše kad ne mislim previše o tome šta kucam i gdje se koji prst nalazi. Opustim se i samo pratim slova a prsti šibaju.