Prijavite definicije i postere za BRISANJE!

1. gvozdene, bio je jedan post između mog i tvog pa sam se nadovezivao :)) suma sumarum, neko te prozivao pa sam ja morao da se nadovežem i jebem te u mozak.

2. AAa...pa taj dupli mi je pustio i pvt kao u fazonu Š'a ti moje def. predlažeš sa brisanje.
    Baš se pitam čiji je to dupli nalog.Mada smarača i anakondi sa viškom vremena ovih dana ne manjka. :)

3. Nego,'oće neko obrisati ovo moje kad ste već pičke i ne smete da obrišete ono tudje što sam predlagao? :))

//sređeno

4. nisam drukara po prirodi,ali ovo me tako nervira-pricitajte def,i komentare ako je moguce
    EKSPLICITNO VREDJANJE OSOBE(DUSKA TOSICA)-http://vukajlija.com/recnik/du%C5%A1ko%20to%C5%A1i%C4%87/54206

#sređeno#

5. Da li moze nekako da se namesti da se prijava vrsi na samoj definiciji. Npr ispod palca na gore/palca na dole da ima neko sranje da se klikne i prijavi definicija. Ima to na forumima.

6. Evo obećavam, dajem časnu pionirsku, neću više da vas maltretiram sa ovim predlozima.... :DDDD

7. jel mogu ja da prijavim gomilu svojih definicija?
    ne zbog poena, neko sam neke napisao iz ciste dosade i nekako su mi strane... gledacu da mi broj poena ostane isti ili u najgorem slucaju malo veci, a mozda i malo manji

8. Misle da je autor prepušten mašti :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.