Moram nekom da se izjadam :((

  1. kažu ima goriva i griju se, uključili ih u program maloprije ima i male đece u autobus.

  2. Nije zima, al je ladno.

  3. A baš sam se nadala da će proći bez snega.

  4. Dok sam došao na ispit, smrzao mi se brk i brada, trebalo im 5 minuta da se otkrave. Sreća pa je bio pismeni, ali za usmeni nosim antifriz.

  5. Јуче ме је стомак болео највише у животу, какав је то бол био.
    Одем око 14 у институт, једва ходајући са ћалетом и као слепо црево је, немој да једеш ништа ни да пијеш, да те одмах спремимо за операцију. је се усро ал као биће боље, рекли ми да дођем око 7.
    Нисам могао да издржим до седам, болови су све јачи, нисам могао да ходам, болело ме све око пупка и са десне стране, желудац такође. Нисам ништа окусио, уста ми сува, не могу ни да пијем. Кад неко спомене храну, оћу да повратим. И повратио сам једном али ништа, празно све, тек на крају изажла жуч, надражио сам жучну кесу, горко у курац. Мислио сам ово је крај. Ћале дотрчо опет и ајде поново у институт. Докторка прегледала опет, и ајде на ултразвук, крв и урин. Не знају ни они да ли је слепо црево.
    Ултразвук био у реду, јетра, бубрег, слезина, панкреас, жуч и све то било нормално и очуваних ехоструктура, бешика исто. Имао сам 20.000 леукоцита, дупло повећано, имао сам и температуру, у урину било много бактерија али кажу да је то јер нисам ништа јео ни пио па одатле. НИЈЕ СЛЕПО ЦРЕВО РЕЧЕ ДОКТОР НЕКИ ДРУГИ (пошто она млада отишла) А ОВАЈ НА УЛТРАЗВУКУ ИСТО ТО РЕКАО. Испаде да је вирус неки, јебем ли га. Кад сам дошао кући, одма у кревет, имао сам температуру тај дан, око 37 са 4, није ишла више. После неколико минута, кофа са топлом водом, ја појео нешто пти бера чисто да није на гладан стомак. Заспо.
    Будим се око пола дванес, стомак ме не боли тако, прошло, и даље је болело али не може да се мери са оним од јуче. Захваљивао сам се Господу. Поново заспим.
    Будим се око 1 и опет имам болове. Не тако јаке као тог дана али болело је јако, поготову десна страна код црева. Ја бруфен опет и све било у реду. Пробудим се око пола осам и стомак ме не боли само опет са десне стране. Ал могу да ходам. Појео сам тост са јогуртом и марс. Ево чак сам и сео мало за комп. Знате како, размишљао сам, џаба ти и добра риба, и паре и да си вуковац и све то кад није нешто у реду. Тако да се нећу нешто оптерећивати оценама. Такође, џаба ми и да ми она риба фелатише кад ме стомак кида, тако да, важно је само бити ЗДРАВ. ТОЛИКО ОД МЕНЕ, Бог ме спасио. Живи били :))

  6. Захвали ти Бруфену, а не господу.

  7. Ма добро сад, битно је да ми је боље.

  8. Ovo bijelo govno opet pada

  9. Meni ne smeta sneg koliko prokleta hladnoca.

    http://www.youtube.com/watch?v=HNA3bzVGIdA

    I umorna sam, sve mi je sranje i svi su smaraci. Toliko mi je dosadno da jedva cekam ovaj drugi semestar.

  10. Зима је дошла и снег је обојио мој крај у жуто.

  11. I sad me Uros oraspolozijo:)

  12. Il su kerovi?

    Зашто да не, у питању је слободна тема.
    :))

    I sad me Uros oraspolozijo:)

    http://watchmojo.com/film/blog/wp-content/uploads/2010/06/conan-musical-funny.jpg

  13. Kod mene sve belo. Taman Čeda Jovanović može da se baci na posao. :)

  14. Defke su mi go kurac u poslednje vreme.Pod pomenutim vremenskim intervalom mislim da mesece.

  15. Ne kupujte krem bananice! Odkad sam ih jela neverovatno sam raspoložena. Sve mi smešno :)

  16. Opet ti sa tim krem bananicama...tj čokoladnim bananicama. Ili ih zamišljaš, ili ih jedeš, pa ti onda smešno...

    :-PPP

    (šalim se ja malo sa tobom, znaš?)

  17. :crkavam od smeha:
    Je l' to normalno? :)

    (šalim se ja malo sa tobom, znaš?)

    Znam :)

  18. Pa zavisi od toga koliko stvarno voliš te bananice, a i od toga koliko ih često konzumiraš... Ako si ih recimo, stalno željna, normalno je da se toliko cerekaš kada ih se jednom najzad i nasitiš.

    :-))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.