big centar,onaj trzni tipa centar...imas dzabana buseve,krecu iz centra.tamo-nazad.subota-nedelja na svakih sat vremena.ima veliki logo,pise big dzabana bus.nalazi se pre kackog mosta.za prvi put najednostavnije da sedens u bus.
kako sada u pickoj materini?20 min od centra pesaka.najbolje sada da sve naguramo u centar i da se svi prselimo tamo,pa da zivimo ko kinezi jedni drugima na vugla :p
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
pošalji meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cokolade 100 marke "dobro"27 dindzi 100 grama.mlecna,lesnik,jagoda,sumsko voce,karamela...
не смеш ни ти
а и ниси заслужила
šta ne smijem?
smijem jašta
A DAAAAAAAAAAAAAAAJ
NE MOŠ BIT TAKAV SAD
pošalji miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
u ns nema da se kupi?
istopi je po glavama cimera
ima kad nisi švorc :D
pa 27 dindzi mos skupiti.malo setnje do disa dok ne krene kisa i banja ;)
kiša lije već ;(
gdje je dis? :D
кад се будеш лепше понашала
gdje je dis? :D
gledaj to sa vedrije strane.za par dana ce temperatura u - i bicesniga.
dis ti je u bigu.prava radnja.jeftinoca ;)
wooohoo, jebeni snijeg :D
đe taj big, ja sam 'vamo kod almaške, je l' blizu?
big centar,onaj trzni tipa centar...imas dzabana buseve,krecu iz centra.tamo-nazad.subota-nedelja na svakih sat vremena.ima veliki logo,pise big dzabana bus.nalazi se pre kackog mosta.za prvi put najednostavnije da sedens u bus.
a to ono u pički materinooooooooooj :D
jebse, ja mislila neđe blizu :D
kako sada u pickoj materini?20 min od centra pesaka.najbolje sada da sve naguramo u centar i da se svi prselimo tamo,pa da zivimo ko kinezi jedni drugima na vugla :p
eo baš gledam na mapi
u pizdićima je, jbt
najjače 20 min od centra
:D
pre kackog mosta.4 stanice.za svaku stanicu po 5 minuta.neka bude 25 min. ukupno,al nije...da bude i sat vremena setanja,nije puno.
pa, eto, sat vremena otprilike
elem, nema te budale koja bi šetala sat vremena po kiši :D