Moram nekom da se izjadam :((

1. Sedim usamljen na poslu i pitam se koji mi je kurac to trebalo u zivotu da se skolujem za kancelarijski posao...

2. baš! a mog'o si sad na -5 da radiš na građevini, adrenalin puca :))

3. kostja
    Sedim usamljen na poslu i pitam se koji mi je kurac to trebalo u zivotu da se skolujem za kancelarijski posao...

http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/sneg-ciscenje-masine-jkp-gradska-cistoca-1329724822-128682.jpg
    evo da ti bude lakše :)

4. Radio sam dve godine u hladnjači, u komori, svaki dan na minus 35... i bila bolja plata, a i bolja ekipa :) pa sam onda dugo radio na mašinama...stalno si s ljudima...ovako samo telefoni jebeni...

5. Управо сам сконтао да сам најгенеричкија, најнеинтересантија и најдосаднија особа у целој васиони. Не, није леп осећај.

6. de, de
    ja sređujem najboljem drugu najbolju drugaricu
    a još se ne poznaju
    ne znam kako ću to da izmađijam, al biće
    !

7. изгубио сам даљинац!

8. Ваје нешто проводаџишеш.

9. a šta ću kad volem
    malo se osjećam kao bog tad

10. Vidro bre, tebi ova tema dođe kao mladunče foke...

11. hahahahahahahahahahahahahhhaahhaahahahhaa!!
    maloprije sam drugarici kopirala taj dio članka i rekla mi je da je ona moje mladunče foke
    oplakala sam
    koja slučajnost hahahahahaha

12. i da, tema je moja, tako da imam pravo da je silujem kol'ko hoću, dokle hoću, čak i kad umre!

13. Tvoja tema? OK, kad ti veliš, neka tako bude :)

14. hhahahahahahahahahahahahaha, biiiiiiiiiiitch! :D

15. hihihi, jer tako smo u mogućnosti :)

aj laku noć

16. teto,ja sam siromasan,mozete li da mi kupite balon?

17. Tema, moram nekome da se izVidram...

18. Izvidriti majmuna, nelolo!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.