U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
To samo ako registruješ sam, a ne preko agencija... onda traže u Mup-u samo da imaš daš na uvid original... glupos'.
Ja imam atest do 2015 al plin koji je upisan nije u autu nego je izvađen pa ubačen drugi. Kapiram da ću morati da falsifikujem kilo papira inače neće registrovati ni Bog otac.
Najbolja opcija je da se plati odjava plina koja košta 6000 dinara i opet imaš plin. U našem zakonu nema klauzula da te kazne ako nemaš atest, panduri mute i plaše narod pa kako koga prejebu.
tačno tako...
I tako ću i da uradim najverovatnije ako bude bilo neko veliko cimanje. Jebem li im sve na svetu lopovsko.
Znaci ako me zaustave nemaju pravo da mi traze atest za plin?
Ma lopovi, nego šta. Znači, imam uredno atest do 2017 i sad kao mora drugi. I taj drugi mi urade do 2017, jer mi je tad 10 godina boci.
Do tad ću ili da postanem biciklista ili ću da pazarim neki drugi auto, ali sa plinom jok. Ionako malo prelazim, dosta mi je jebavanja sa plinarom. Hehe
Zato je dizel majka! Ja sam se četir' godine jebavao sa benzinom i nikad više... Samo nešto izmišljaju... nisam znao da saobraćajci ne mogu da traže atest... mene bi, recimo, izjebali...
E jebiga matori...
Juče sam bila u Novom Sadu, poslovno. Iskoristila sam priliku po završenom predavanju da svratim do radnog mesta stare prijateljice, divne žene, koju znam samo po dobru. Nismo se često viđale, ili se čule svakih pet minuta-ali je ona bila tu za mene i ja za nju, nekako smo jedna drugu imale kao lepu konstantu u životu. Imale neke svoje sitne tradicije tipa-starinska čestitka za Novu godinu, rođendane...povremeno se dopisivale sms-om.
I juče saznam da je umrla.
Mislim, dobro se držim u stresnim situacijama, (svako ko živi u Srbiji to mora da "doktorira"). Ali juče...kao da mi je neko polio kantu ladne vode za vrat. Suze same pošle, plačem pred nepoznatom ženom koja mi je to kazala...šok.
I ne mogu da se dozovem i vratim u normalu, toliko mi je teško i žao. Srce mi plače od tuge, potpuno.
Mrš na sahranu!
Odavno je prošla sahrana.
mislim da tije najviše žao što nisi imala priliku da se oprostiš nje na način kakav ti misliš da ona zaslužuje od tebe jer ste bile bliske.
Tako je. Nekako mi se srušio mit u glavi da tako dobri, laf-ljudi jednostavno ne mogu da umru, da će zauvek biti tu.
I pogotovo što ona nije bila neka prababa, (mada ni to nema veze).
Ne znam, moram to nekako da prebolim, "sažvaćem" i da se pomirim s tim.
То, Змају, психологијо.
Ušao u top 200. Uze mi Vukajlija po života jebem ti ženo maiku.
Ali svakako hvala svima koji su do sad bili uz mene, verno me pratili i čitali i uplaćivali pare da i njima pišem definicije. Daj onaj Krajslerov post da editujem, ne mogu da lupam glavu kekekekekk
Edit: Hvala i onima koji su pisali definicije za mene :)
desi box
Olaniče jesi prvalio da su ovdje prozori malo manji?
Pozdrav za Olanika
iz terminatora 1,riho lolo