Moram nekom da se izjadam :((

1. wd 40 pomaže protiv ljepila

2. Vracam se vukajliji...
    ...mnogo je jeftinija od Escapellae...

3. Recnik slenga pa nisi od juce ovde.

4. ne pitaj... ne trebalo ti nikad...

5. Poz. Nisam mogo da odolim a vejv oce se pohvali da je jebo, osim ako nije on pio tablete (ni ovde ne odoleh).

6. Izgubila sam moja tri srebrna prstena koja imam od srednje škole. Kakav bedak. Jedan je imao ametist, drugi mesečev kamen, a treći su bila tri vezana (kartijeova burma).

7. Moram i ja nekom da se pohvalim, u konfuziji sam totalnoj :( A čekaj, ovo je tema o jadanju, onda ništa...

8. Ajde, dajte neki zagrljaj, nešto, stvarno sam se iznervirala. Nisam skidala to prstenje ni dok spavam, jebem ti život.

9. Pa kako si ih izgubila? Kontam, jedan ok, dva, ... , al kako tri izgubi prstena?

10. Ne znam! Stavila sam ih sva tri u džep od mantila, posle sam skinula mantil i ubacila sam ga u torbu, to znam sto posto. I onda sam gledala kad sam došla kući i u džepu i celu torbu sam pretražila i apsolutno nigde ih nije bilo. :(

11. Jesi prošla pored nekih cigana? Ja kad god prođem pored cigana, automatski se hvatam za đep. Uslovni refleks.

12. C. Samo pored popa nekog u gradu. E, da, uzela sam i da čitam Kurir koji je bio na sedištu u busu, ne znam da li je možda bila neka božija kazna. nelol

13. Izgubila sam moja tri srebrna prstena koja imam od srednje škole. Kakav bedak. Jedan je imao ametist, drugi mesečev kamen, a treći su bila tri vezana (kartijeova burma).

Vidiš, da sam pakosni, bezosećajni skot sad bih garantovano pao u napast da ti predložim jedno mesto gde su možda mogli da skliznu s prsta i ispadnem izuzetno primitivan i vulgaran :)

Ček, jel beše bila neka odabrana na tu temu, nešto 'kad bih hteo da ispadnem to i to rekao bih ti da si to i to' ili tako nekako?

Inače, bedak. Imam i ja jednu strašno kvalitetnu britvicu što je nosim u džepu non-stop još od osnovne škole i sečem njom nokte, bilo bi mi izuzetno krivo da je izgubim (iako imam punu kutiju noževa, toliko mi je draga).

14. Vidiš, da sam pakosni, bezosećajni skot sad bih garantovano pao u napast da ti predložim jedno mesto gde su možda mogli da skliznu s prsta i ispadnem izuzetno primitivan i vulgaran :)

Da je bar to, znala bih da mogu da dođem do njih nekako, ali ne....:P

Samo su nestali. Mnogo mi je žao. Zato što dva iako nosim od srednje, oba su bila mamina, još kad je ona bila u srednjoj školi, ona mi ih je i dala, znam da se neće ljutiti, ali mnogo mi je krivo što sam ih izgubila. A treći mi je donela tetka iz Kaira.

Inače, bedak. Imam i ja jednu strašno kvalitetnu britvu što je nosim u džepu non-stop od osnovne škole i sečem njom nokte, bilo bi mi izuzetno krivo da je izgubim.

To su ti primeri i moj razlog š'o te neizmerno obožavam. :)

Ček, jel beše bila neka odabrana na tu temu, nešto 'kad bih hteo da ispadnem to i to rekao bih ti da si to i to' ili tako nekako?

http://vukajlija.com/da-prostis/338904 :)

15. Ajde, dajte neki zagrljaj, nešto, stvarno sam se iznervirala.

http://i.imgur.com/tyVOL.gif

16. Jok, nije to ta, jebote ne mogu nikako da se setim kako je tačno išla al baš nešto na taj fazon 'kad bih hteo da ispadnem đubre...'. mislim i da je primer bio kao lik kaže devojci kad bi hteo da ispadne krele rekao bi da joj je u toj suknji bulja kao kaca za rakiju ili tako nešto.

U svakom slučaju

http://www.dodaj.rs/f/R/hR/2pacCoWk/robo-thug2-2.jpg

17. Не лажи, Сморка, утопила си их за доп па се сад жалиш јер је сечен мишомором и пиљевином.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.