Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jesi jebo djeveruše?
има јако добрих пички, то је једини плус
ракија је крш, значи рокнућу се
a ti si trenutno na svadbi
sta ce ti bolje od dobrih picki u suknjicama
pa dobro, pij viski jebo te pas, samo najbolje na svadbama
Jbt, na bazenu malopre bijo: nema ništa u rangu 18-24 godine. Samo klinci i milf vonabi.
Gde li su te devojcxice, pitam se?
Naravno, čisto sa naučne tačke, ja sam porodicxan čovek, vodam decu u šlaufu na sladoled itd.
Nego.. Gde li je ta nedostajuća karika? Jeri su na moru? Na jahtama? Na privatnim bazenima?
Možda spavaju, sa očima izvan svakog zla? Sa onim štitnicima za oči, što podsećaju na minijaturni crni brus. I onda dođu.. Na oćno kupanje.
Samo se pitam, čista radoznalost, ona što je ubila mače
pa ne idu one na te bazene u banja vrucicama i toplicama
promasio si mjesto :(
Da, Makarone, izgleda da je tako.. Mada opet, bivalo ih je pre na reci, na socijalnim kupalištima.. Možda je skočio njihov standard, možda ih vodaju po Grčkima, Kušadasima?
lli se samo plaše nedostatka ozona?
Gde ste, gospođice, zashto se krijete?
ма који курчеви виски, господа су што се тиче аранжирања и музике, јебала их она, али што се тиче пића, најскупљи пелинковац шугави
Aaaa, znači tamo ste, djevojke - na svadbi đe je Đani.
Ok, misterija reshena
U pravu je kaunt, nisam doduse bio na bazenima.
Ali prolazim pored reke svaki dan, ono iole sredili i sve.. NEMA 30 COVEKA..
Leptejebo nekad bilo 200 ljudi ti se skupi..
Ogoga 50 picoka u brusu i cegama
сад имају нет, тамо могу да виде пичке у купаћим
ja danas bio na bazenu pičke ko salate
Ja nisam bio na bazenu iskreno.
Ali reka bre prazna.
Sta, postala previse siromasna, sta ko ode na reku klosar..
Sranjo..
Jebiga, ovamo Morava prljava do bola,blatnjava... ima nekih ljudi, uglavnom babe i poneki zaljubljeni berli ligl. I po kafitjima ima ljudi.
I ima jedan deda lood što je ulazio u vodu, tj u onu ilovaču, ali jbg, to su mu pripreme LOLOLO
O jebemti i kišu i vrijeme i vako "ljeto" šupičku lijepu maternu! Pa do kad, bog te mazo?! Ko je sunce smakeo???
Selenijum odgovorila na kaunta
Moj novi krevet je toliko tvrd da je to strašno. K'o da legnem na dasku, a i ja mršava pa mi još gore. Ako je sad takav, kakav će biti kroz par godina.. :(
E vidiš, i ja sam žgoljo al organski ne podnosim mekane krevete. Lakše mi je na podu spavati no na nečemu "oblakastom"...
Eh da... I treba napraviti neki alko test da nemeš upaliti internet ako si pijan. Il makar poneke sajtove.
Колегице, купи и душек, немере без душека.
Danas dok sam cistio terasu restorana hotela u kojem radim mi prilazi koleginica i pita: E brate jesi vidio jelenu? Ja pitam koju, ona veli karleusu, eno ti je dolje sunca se (terasa gleda na hotelski bazen ~5m nize). Pogledam kad ona na lezaljci u bikiniju lol. Posle usla da se kupa i radila nesto kao razboj u bazenu odgurujuci se iz vode o ivice umreo sam hahahah.
Pjeva valjda nedje okolo ovih dana pa odsjela. Mrzna mi je sanjacu je nevidio ledja :((