U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Блејање у комп, дакле?
Јебено млого јебено.
Jeste, brat moj, a radim na dokumentima iz 1945.
Сереш, јбт леб.
Твоје су паре. :п хД
Velika mrsna pravoslavna kafa
Malo razmrdavanja u mestu
I podsećaj se da je petak
Meni kad se spava, pomaže mi jedino da spavam.
Da se urediti
http://i.imgur.com/MkhGTKh.gif
ja sam odradio hitne poslove i vratio se kući, jučerašnji pasulj i ja se nismo složili kako treba, porota još donosi konačnu odluku...
Jok, al unosim podatke.
Boskic? Da li zna cika Djordje sta radis?
Pogrešio si Gugi, Goga je čika Đorđe :)
Nije gugi :)
AAHHAHAHAHAHAHA, Bata je Bata, I stand corrected :)
Oće mod da pogreši jednom, ali ne sto puta.
Jao, nakostreši mi se kičma kad čujem za "arhivatore" , motokultivatoree...
a kad krene ono "ništa se ne radi u tim firmama..." ondak samo kolutnem očima i ostavim spodobe u blaženim neznanju.
:)
a realno, to bi sve trebalo digitalizovati i reciklirati, a posle možemo napisati i novu istoriju, lepšu :)
Jes de, pa da hakleri upadnu pa promjene?
Jeben posao, selio sam jedared neku arhivu iz četres pete, potrovala se čitava ekipa mišjim govnima.
Nek istorija ostane tamo i de joj je mesto. A sad svako svoju ličnu neka napravi najlepšijom što može. Kad vidim kakva mi dokumentacija prođe kroz ruke-ne možeš ravnodušan da ostaneš.
To jeste, mišja govna su ostrog za materijal iz tih arhiva (da prosti sveti Vasilije).
Kod nas nema mišijih gomana, mi smo čisti ljudi :) Mi spasavamo arhivsku građu (vadimo je iz nji') i čuvamo!
AAHHAHAHAHAHAHA, Bata je Bata, I stand corrected :)
Ja imam duzi staz vodje i treba gugija da mesate samnom a ne drukce ovako obrnuto!1