U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
И то карантин
Nikad se ne prepirem pijan, pustim da drugi plate ljubazno.
xD
http://www.korisnaknjiga.com/fotke/p016466.jpg
prva smjena. želim da se ubijem, očiju mi
Kum sinoć dobio šćer, dođoh kući u 5, mamuran straobalno. Sutra radim, a opet ću večeras nastaviti, pa rekoh, da se pozdravim sa svim Vukajlijašima ako sutra ne osvanem. Zbogom svima.
Nek ti je sa srećom.
Sta ti je problem prva smena? Lepse bre kad si prva smena sve zavrsis i posle mozes da dremnes ko covek....
Bolja druga, spavaš prije posla, na poslu i kasnije opet kući.
Sta ti je problem prva smena? Lepse bre kad si prva smena sve zavrsis i posle mozes da dremnes ko covek....
ustajanje 15 do 6 nije za mene, definitivno.
ostajanje dotad je već druga priča.
брате устанеш у пола 6 и завршиш смену у 3 поподне и онда дремнеш од 5 до 8 9 и онда не можеш да идеш у дегра да пијеш јер мораш да устанеш сутра у пола 6
зато је смена од 3 до 11 ок, јер мош да се блејиш после и у 5 легнеш пробудиш се у један ко човек, и опет посо и такоооо
мада идеално радно време је од 12 до 8, ИДЕАЛНО
igzekli. samo što kad radiš u kafiću, do 11 znači do pola 1-1, mater im jebem, a u novom sadu sve mrtvo tad. nigdje prispjela nisam.
Ja sam prošle godine radila od 10 do 4, 4 dana u nedelji i to mi je bilo idealno... Šteta što više nije tako...
To dok si bila trudna?
Joj da, jbt, sjećam se te priče. Hvala, čika Vučiću, što nam uljepšavaš živote svakodnevno.
Ne, Pseto, nego je prosto tako bilo, pon, utorak, sreda, četv. radni, petak i vikend slobodni...
Pa to, Vidro, kriza...
America, soon :)
vidru treba neko jako da izjebe da konacno prestane da se jada i serenda ovako na ovoj napacenoj temi, koji kurac samo kukas
goni se s moje teme, bezvrijedni nevidljivi crviću.
aaaaaaaaa
ahahhahhaah