Moram nekom da se izjadam :((

1. treba pomoc,marko?

2. al bi mogao svejedno da prekrivis tog cimera bivseg...u kom je fazonu lik jbt nisam cuo za tolikog jadnika...zasluzio je lujm ljuti

3. Da sam ja na tvom mestu iskrivio bih ovu seljacku pribojsku glavicu cim ga vidim pa posle ako me biju da bat znam zasto

4. Jbt kolika dokona budala treba da budeš da biješ Jebača zbog internetisanja. Baš ima degenerika...

5. Тако и мени неки крагујевачки наркомани претили да ће доћи овде да пале ''мађарска села'' и неки студент менаџерства из Новог БГа са Сузуки Хајабусом на профилној и Звездом на кавер слици сиктао да треба доћи у Нови Сад и ''излечити српство и шљам очистити ножем'' јер га је јако тангирао неки статус ЛСВа. Тако да мислим да и ови само прде у празно, ал верујем да ћеш их помлатити ако до нечег и дође, сила је јака у тебе. А овог педера што те је одао свакако треба физички приучити.

6. овај цимер свакако добија преко пичке, за остале не знам

7. Jel može neko da printuje to gde prete jabaču i zbog čega, jer sirotinja u Kini blokira fejsbuk linkove, i ostala sranja...

8. Marko, nemoj ubijen biti :'-(

9. Keep calm and jebi mu maiku!

10. Bač, branio bih te, ali ne mogu, obukao sam uštirkanu novu košulju danas :(

11. Kako Kosjerićani zovu mašinu za branje malina? Pribojac.

12. Kenja Marko...ko će njega da bije, to ko da biješ invalida...

Hteo da se pokurči da je on Pujo a nije...

Markić, opusti se, priroda sve uradi sama.

13. Bruce

Kako Kosjerićani zovu mašinu za branje malina? Pribojac.

lolček

14. ne brini, ako te prebije, uvek možeš da tražiš ban za rasnog

15. mogao si bolje da napljuješ, markić, da znaš za šta biju. mlako ti ono.

16. довољно је, мајмун је испровоциран

надам се да ћу га видети вечерас

17. Nije dobio batine... :(
    Nije još.

18. E i ja sam krenuo da pratim ovu temu samo da vidim sta ce biti s markom :)
    Marko pls redovno nas obavestavaj o daljem razvoju situacije.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.