Moram nekom da se izjadam :((

1. Flipse, jesi u bg? Ako jesi večeras ti ga nadjem.

2. eo flipse, daj mu samo podmetač da onjuši i nemaš frke... ili neki rezervni dio. dobar je to ker.

3. сазнао сам да је општина косјерић од скоро у братским односима са јебеном бијељином, а мислио сам да не може горе

4. bijeljina je za vas belfast lično. traba da tie drago štoe to selo neku uzeo u tazbinsko, a ne u bratsko srodstvo. e ti jasno?

5. Marko, ček... hahahahha

6. гледао сам им матурске слике и слушао од лукса разне приче о њима, тако да би ми било драже да смо у братским односима са димитровградом или бујановцем

7. Marko si ti iz Kosjerića?

Moj drugar i komšija, veterinar iz Kosjerića, Djordjević...jel ga znaš?

8. чек да питам

9. hahah javio, ovo se uklapa u 1. post sa ove strane

seljaka ima na raznim mjestima, pa vidi da pseto živi u beogradu lololo

10. моја тетка му била комшиница некад

11. seljak nego sta

12. A Himlere, i ja sam seljak...svi smo mi došli iz nekih sela, osim onih koji su u selu ostali...

kad uzmem od firme otpremninu odoh na selo...

13. сазнао сам да је општина косјерић од скоро у братским односима са јебеном бијељином, а мислио сам да не може горе

Zato se ti gotiviš sa Vidrom, znao sam da tu ima nečeg.

14. izijem flips
    wow brate, ukrali su mi kola malopre ://

Sta ti je primjer globalnog ekvilibrijuma, flipsu marnu kola, a mile bubreg zbavi nova...Dok jednom ne smrkne drugom ne svane!!!

15. видра није из бијељине и не готивим је нимало

16. Vi ste prakticno brat i sestra ako bi gledali po gradovima.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.