Moram nekom da se izjadam :((

1. mrljo, starija ćera kod babe i dede za vikend, juče zvala da me podseti da joj se jede baklava :)

2. Ako si dobro zalio, taman da navratim do srbije, pokupim od Kosme raso, i od tebe malo da se povrati šećer jedan rombić baklave

3. bujrum, ponesi porciju ćevapa, platiću ti kad stigneš :)

4. Sarajevski ili banjalučki? Ja preferiram banjalučke, al aj kad se gotivimo da to bude kako treba

5. Sad mi pade na pamet a ne mogu da tražim poznajem lika koji...
    Znam lika, bio samnom u vosjsci iz Ns je Nemanja Aleksendrić kome je pička doslovno došla glave.
    Jebo ribu u dupe pa u pičku pa opet u dupe pa u pičku. Kapiram da se nije klistirala i to, jedva su živi ostali. Navukli neke zaraze i neka oboljenja koja svetu nisu bila poznata do tada. Mada devojka ova ej teže prošla jbg.

6. Jebo ribu u dupe pa u pičku pa opet u dupe pa u pičku.

e jebiga, da je obrnuto, sve bi bilo ok

7. Banjalučki dabome, sarajevski jedem samo kad sam tamo, raskvasi se u putu. Ako bude sreće možda negde krajem maja i navratim.

8. sto mu nije pusila u smenama?

9. Ja sam neđe na forumu pročitao da se opekotine saniraju ako ih poliješ uljem i onda po ulju pospeš so (verovatno tuzlansku lolo). Da stvar bude gora probao sam lično i deluje.

10. Šta normalno podobijali neke lepre jedva se izlečili. Devojka ova išla po doktorima fazon ceo njegov vojni rok a ovo bilo 5 dana posle zakletve npr

11. To sam i uradio elek, inače bi sad kuckao jedanaestim prstom.

12. Banjalučki dabome, sarajevski jedem samo kad sam tamo, raskvasi se u putu.

vi onaj banjalučki incest i dalje zovete ćevapima
    svašta

13. au Direktore, ne znaš šta si sad rekao...

14. dal ste normalni
    ja mislio da je mit da postoji neko ozbiljan ko može da uporedi sarajevski i ono

15. mrljo, meni banjalučki. ploškice mmm

16. Vidi se da nisi rastao u Srpskoj :)

17. nikad od vas pravih ćevap aga dok ne odete na Ćabu
    http://i.imgur.com/bmX70PG.jpg

a možete i iz sarajevske Meke u tuzlansku Medinu
    http://i.imgur.com/XSti1RH.jpg

18. jeo sam ih na Baš-čaršiji prstima iz limenog tanjira sa ručno kovane sofre, sve džabe kad ih u autobusu kod Višegrada raspakujem, a oni se razđozlali po papiru, a luk kuvan...

19. ne bogohuli brus

ne znam, valjda je to gde si rasto, šta si jeo...
    koju muziku slušo ;)

20. Đe bolan ono može da se poredi kad u lepini 4 one table, lepina natopljena a oni vrući pa otkidaš jedan po jedan komad, izgoraše jagodice, a nemožeš dočekati, malo lizneš prste malo pirkaš pa onda još svjež luk... Banjalučki je bolji

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.