Moram nekom da se izjadam :((

1. u uvetu je centar za ravnotežu. obzirom na njegovu kilažu, masa puta ubrzanje...može biti vrlo zajebano.

2. Moliću se ja Luciferu za vaše zdravlje ništa vi ne brinite!

3. ahahaha bruce, ti si genije....

4. Došao sam da napišem nešto vidim Patrika i odustanem.

5. Evo ja već pola sata pokušavam da skontam foru sa patrikom, nisam retard, samo nisam spavao dva dana, jer sam retard!
    Laku noć voim vas! :*

6. Šalim se naravno ne idem da spavam nego komp mi nešto čudno pišti pa moram da ga isključim, zagrejo se grdan valjda, ne isključujem ga već nedelju dana!
    Svakako pozdrav i sve najlepše VOLIM VAS!

7. Ustao jutros da svečano započnem bicikl sezonu, i evo pola sata već ispuštam dušu ovde na astalu
    umreću vam
    pomoyite

8. kolko si vozio?

i ja se teram da krenem opet da trcim il biciklam, al nikako da se nateram.

9. синоћ сам био принуђен да слушам ово нон стоп пола сата
    https://www.youtube.com/watch?v=Fs4MtAadhbQ

10. Celih deset kilometara. xD
    Al vozio po ovim brdima oko mene, dok sam izgurao tri kilometra do ispred kućnog praga, usijao mi se but, zamal u nesvest da padnem

11. Al vozio po ovim brdima oko mene, dok sam izgurao tri kilometra do ispred kućnog praga, usijao mi se but, zamal u nesvest da padnem

10km po ravnom i uzbrdo potpuno razliciti filing.

12. Nekad odem bajsem od gajbe do ade, pa od ade do zemuna, i nazad gajbi, izađe 60-70 kilometara, ništa ne osetim dok ne dođem ta tri kilometra pred rođenu kuću, a tu skapam, jebiga

13. ja proslo i preproslo leto na poso svaki dan bicikom, ima oko 2km nizbrdo pa 5km uzbrdo, a kuci obrnuto. posle nekog vremena sam fino nabio kondiciju, iako je to samo 14-15km dnevno mogo sam vozim ceo dan po ravnom, kad bi imalo ovde u svajc dovoljno duga ravna deonica a da ne ides u krug.
    mnogo lepo da vozis ovde u prirodi, al jebeno sto najvise mozes da sastavis nekih 10ak km ravno, a i to ravno bi za vojvodjane bilo "jebem ti al strmo".

14. a tek kako je bg zajeban po tom pitanju (novi bg ne racunam)

15. jebem ti život, blago vama. ja sam 4 mjeseca u americi svaki dan pedalirala 22 km ukupno do posla i od posla uzbrdo-nizbrdo i opet sam se udebljala...not fair.

16. jeste, al opet i tu, vozis malo uzbrdo, pa prestane, otiso si u vojvodinu (ako ne krenes prema avali tj...).
    ovde mnogo jebe za biciklu jer ne prestaje. pa cak i ono sto izgleda ravno nije ravno, izgleda samo zbog toga sto okolna brda strma.

evo slika iz mog sela, sto je ravnicarski kraj svajcarske (slikano sa brda, uz koje se useres ako oces da predjes bajsom):
    http://lh5.googleusercontent.com/-ibwyLNA5P_o/VSVAMiUxVhI/AAAAAAAAFuw/ze1grMRiBko/w1215-h899-no/IMG_20150408_161059.jpg

17. ima oko 2km nizbrdo pa 5km uzbrdo, a kuci obrnuto.

Sereš xD