Moram nekom da se izjadam :((

1. Borko, koji pravi filmski maler.

2. Borko, put pod noge, pa kod hodže

Vidri hajdžekovana tema.
    Stavite "Moram nekom da se izborkam"

3. Imam čir na želudcu.

4. za sad je sve ok, ali može da se pogorša
    na svu sreću na vreme sam otišao kod lekara

5. Sad idi da se pohvališ jer ti nije pao na glavu.

Није било близу главе.

nemoj sam da pereš, odmah nosi na hemijsko, ako nisi trljao štočim skida se sve

Малтер? Јебем ли га. Баш ћу да однесем, па јавим јел може или не.

borko, jebote, koji si ti baksuz. razmišljam se da ti prepustim temu u potpunosti.

Лепа ствар је да сам имао оправдан разлог да одем да се пресвучем и да оставим банкара да чека тако да и није потпун малер. Мрзим банкаре, част изузецима, које набројим на прсте једне руке.

Borko, put pod noge, pa kod hodže

Хоџе?

Borko, koji pravi filmski maler.

Јесте филмски. Тачно сам гледао како пуца конопац, како кофа лети, пада положена на ограду и малтер како лети ка мени. Ваљда сам срећан што није по глави и фаци већ само по оделу...

6. Малтер? Јебем ли га. Баш ћу да однесем, па јавим јел може или не.

Skida se svaka fleka na suvom pranju, samo je važno da nisi ničim probao sam da pereš. Ortak mi je držao hemijsku čistionicu godinama, to je jedino što sam zapamtio "Kad se nečim zasereš dođi odmah kod mene!"

7. Ајд видећемо, ваљда неће да избледи и тако то...

8. срећан што није по глави и фаци

Da slaviš što te nije isprskao po faci.

9. Da slaviš što te nije isprskao po faci.

Да. Ајд сад се врати у седми разред.

10. Hodže, brt, da ti eliminiše uroke i tako to.

KOLE MAMCI: je*em mu malter

11. Ja ti lepo kažem, kad te isprska sledeći put, nemoj da kukaš, progutaj to muški...

12. борко због свог тог малера у рил лајфу, ако ти то ишта значи и ако хоћеш, бићеш под мојом заштитом овде. само реци ако те неко дира, не мора још и овде да ти буде тешко...

13. Slepi Retard uopšte nije slep :(

14. Bohore, nemoj tužan biti....

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.