Moram nekom da se izjadam :((

1. seseljomrsca banovati

2. brate,kad se smoris samo otidji gajbi boli te kurac

Valjda "otiđi OD gajbi".
    Skeč je u pitanju, sve je pod kontrolom, nastavite svako svojim poslom.

3. Pa kao pošto Marko radi sa gajbama, iskoristio sam to što se isto kaže gajba i gajba (stan).
    Već danas sam se razmišljao kako ću to da povežem, imao sam na raspolaganju Bajaginu "Tvoja je gajba sigurna" i još par skečeva u rezervi, a onda si mi asistirao za skeč-pogodak.

4. count zero has just leveled up!

5. ahahahahh ovaj je bio zackoljica za mene,dobar dobar,pogotovo sa naglasenim OD xddd

6. Citam nazad markove postove gde kaze da kad radi kuci moze barem da pravi pauzu kad hoce nes na taj fazon. E pa da je tako kod mene samo bi kod caleta radio. Kad radim za caleta nema nista gore radim 10 sati sa jrdnom pauzom od 15minuta jer mi ne da kaze nema stajanja nema odmora i zabusavanja. Smara kao da me ostali radnici ne vide kako ja zabusavam pa ce onda i oni jer mu ovako lakse da njih maltretira. E a pritom radnici rade 8 sati i imaju pauzu od pola sata a oni produze na 45minuta. A on mene natara da dodjem sat vremena pre radnika i ostanem posle njih jos oko sat vremena da sredim knjige. A kad sam pola godine radio u jednom preduzecu gde je prethodno tata bio direktor e tu sam radio kao i svaki radnik sa maksimum zabusavanja. I jos u toj firmi sam imao giksnu platu. A kod tate dobijem samo neki put za gorivo i mozda mesecno par hiljada, a tatin izgovor je mars konju ovo radis za sebe i sve nas, te pare ostaju u kuci. I ja te pare nikada ne vidim i tako vec 5godina eto samo je jednom bila pauza kad sam radio u tom drugom preduzecu. Da mogu da biram (a nemoj sad da se nadje neko da kenja kako mogu da odem nisam mali eeee videli bi vi kako je to lako je sa strane tako reci a aj uradi to pa svi na tebe krenu kako mozes.......) radio bih bilo gde samo ne kod sebe tj kod tate.

7. nisi dovoljno vaspitao caleta,shamaraj to malo

8. A kad sam pola godine radio u jednom preduzecu gde je prethodno tata bio direktor

Hahaha kolko mi je smesno kad neko napise "moj tata"

9. Brate namerno sam to naglasao jer dok je tamo radio on je pricao kako je zavodio red bla bla bla. Radnicima nikada ne moze da drzi takvu strogcu i kontrlu kao meni, jer ce na mene i pred radnicima da se dere i kuci da mi drzi slovo...... Umoran sam nmg ni da objasnjavam ni da kuckam.

10. Hahahah ma ne to brt, nego mi je sama reč "tata" smešna. I mnogo mi je smešnija kad je neko napiše nego kad je izgovori. xd

11. Umjesto STRIC, krećemo sa TATA

T
    A
    T
    A

12. povlacim ono sto sam rekao
    bach nosi PRAZNE gajbe i dobija bas veliku platu,a zali se na vrucinu
    pa jbt ja reko radi nesto ko ja,kilavi se ljuto za bedno platu,pa se saosecam,reko ae brate sranje posao,boli te kurac,kad ono ima prevrh posao i zali se ovde hahahaahh ae bezi

13. Колико празних гајби би држао гајби?

14. хахаха не жалим се тренутно на врућину него на хладноћу

15. брт јебеш ли ти ону барбару, није лоша клинкица за зезање

16. Ime, kako se ti usuđuješ žaliti na hladnoću?

17. мокра ми мајица, нисам понео резервну и најебо сам

шоми, тек је напунила 17 ал оће да јој правим децу с ово мало курца свака част пују шотки за само три године је учинио то да ја нађем потенцијалну јебачину

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.