Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Lajk brate.
Svi mi koji....
Шоми, причести се!
Lajk jbg
Šomi, jesi živ, buraz, jesu te oralno napali demoni sinoć?
Na Petrovdan se obelezava pomen za bratunacke zrtve. U memorijalnom centru u Bratuncu su slike 804 zrtve muslimanskih zlocina, citavih porodica koje su ugasene i dece od 5 godina...
Retki su bili i clanci u novinama juce, a da ne pominjemo da Vlada Srbije nije poslala predstavnika u Bratunac. Zato citamo 10 dana o poseti Srebrenici.
A vi brisete postere koji ovo pomenu, bez vulgarnih reci i veoma dobro ocenjene.
Jebem vam mater svima, pocev sa kajzenom i moderatorom koji je to obrisao. Izrodi usrani.
Усисавала сам паучину са зида и ланчаном реакцијом се усисао и добар део зида све до малтера. #Хвала ти Вучићу
Je l' pauk preživeo?
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/41932/medium_19020_997705406930053_9008481277583373633_n.jpg
Za paučinu ovo:
http://fis.ba/wp-content/uploads/2015/04/P680047-2-600x600.jpg
паук - умро је
љољ кер то ми треба ТАКО СЕ ФАКИНГ УКЛАПА
A sto ubi pauka? Ja svake godine pustim pauka da se ugnezdi kod mene u cosku spavace sobe. Izee komarce i muve. Aktuelnom sam dao ime Zile. Ne dam Zileta ni za zivu glavu.
Retki su bili i clanci u novinama juce, a da ne pominjemo da Vlada Srbije nije poslala predstavnika u Bratunac. Zato citamo 10 dana o poseti Srebrenici.
A vi brisete postere koji ovo pomenu, bez vulgarnih reci i veoma dobro ocenjene.
Jebem vam mater svima, pocev sa kajzenom i moderatorom koji je to obrisao. Izrodi usrani.
па наравно да ће да се бришу, исто као што се бришу постери "Светозар Глигорић Р.И.П - такви се више не рађају". Зато што су говна.
A sto ubi pauka? Ja svake godine pustim pauka da se ugnezdi kod mene u cosku spavace sobe. Izee komarce i muve. Aktuelnom sam dao ime Zile. Ne dam Zileta ni za zivu glavu.
Morala sam jbg. Gajim i ja paukove, imala sam desetak komada velikih, bili su kul, jedu komarce, bleja, al' su se nakotili, u paučini bilo kod svakog po pun kurac malih, novih 300 paukova mi stvarno ne treba, deset u vr' glave.
Vladimir Putin, koliko pauka drzao gajbi bi?
Drža' sam 300 do juče lolo
PA POČINIH GENOCID
Hronično sam umoran. Treba mi oduzeti kompjuter i staviti u zvučno izolovanu sobu jer od spoljašnje buke ne mogu ni da masturbiram a kamoli da spavam.
Probaj da nekako dođeš do Flormidala. Probao sam sve lekove protiv nesanice, i ovaj jedini pravi razliku.
Treba recept za njega. Nemam ja nesanicu, nego jednostavno je narod nekulturan i bahat i namjerno će praviti veću buku kad drugi spavaju, a živim na raskrsnici s pa je promet saobraćaja dupliran. Trenutno mi je jedini porok kafa i internet, dovoljno mi oni zagorčavaju život da mi ne treba i treći. Ne volim da zavisim od nečega. Uzeo bih čepiće za uši ali onda neću moći čuti alarm.
Flormidal je kao anestetik. Ima negativne posledice tipa da imaš 8 sati koma sna, ali te neće probuditi ni da te neko krene jebati u dupe drškom od metle.
Brate leto je, ne znam odakle si ali idi negde plivaj ceo dan pa posle nece nista da ti smeta da zaspis. A posle umora najodmorniji budes