Moram nekom da se izjadam :((

1. Bogami, oće i sa tom dvojicom :-)

2. Iskustvo mi govori da su ljudi koji vode tudje devojke na more pickopacenici koji ne jebu i bleje sa tim ribama dva dana i naravno sve placaju dok drugo vece ove ne upoznaju neke likove koji su dosli sami i jebu.

3. Drugo bi bilo da su otisli negde na vikend samo tipa na zlatibor, to bi bilo ono e aj idemo se jebemo i bilo bi udaranje 24 sata osim dok spavaju a i tad bi vrv spavali sa kurcevima u pickama

4. Ajde. Ako ti tako kažeš :-)

Mada, moja pička je '88. Crvenokosa. Bombonica.

5. Маестро опет тролује. Шатро пун пара, сваки месец нови мобилни, купује девојци стварчице, а нема за море па му је девојка отишла без њега са другарицом и двојицом типова.

А и да је ово истина, свакако ће бити јебана. Ова двојица вероватно неће ништа урадити, она биће мирна два дана, али ће се већ трећег дана случајно оклизнути, случајно ће јој испасти сисе из горњег дела купаћег, спашће случајно јој гаћице и случајно ће се натаћи на нечији курац.

6. Hahahaha rajderu ko te pito za tvoju izmisljenu picku?

7. ja njoj verujem da ona neće dati nekome koga je tek upoznala, nije takva devojka jednostavno, a opet treba 10 dana da provede sa ovom dvojicom, otkud znam, mozda neki uspe da je osvoji za to vreme

8. ma koga ja lažem i tešim, znam kakve su žene, popušila bi grku kome ni ime ne zna samo ako niko neće saznati i neće ostati nikakav dokaz :( a možda ima istine u ovom psetovom. ja da vodim dve tudje pičke na more ovako bih radio: napadao izokola ali bi me boleo kurac u principu ako ne daju, jer bih napadao i masu ostale pičetine na moru

9. Сад кад јој приђе неки Костас, Јанис, Александрос и пита је: "Γιατί κυρία συνεδρίαση από τον εαυτό της'?", оде купаћи костим насред плаже.

10. TheWaveRider
    Ajde. Ako ti tako kažeš :-)

Mada, moja pička je '88. Crvenokosa. Bombonica.

au al' ti mlada mama

11. Ахахахаха! Ала Путинка удара!

12. koliko li je kurčeva prošlo kroz nju, ljolj

13. a opet treba 10 dana da provede sa ovom dvojicom, otkud znam, mozda neki uspe da je osvoji za to vreme

A jesi ti nekad proveo deset dana sa nekom ribom i nisi je osvojio? Ako je to slučaj, možda još ima nade da tvoja devojka izbegne duplo zakucavanje.

14. ma neću da se nerviram, nije pička sapun da se potroši, napunili je nenapunili ja svakako neću znati za to

15. E, da, logika je ta, što ne znaš, ne može te povrediti. Moja žena stalno izlazi i ide tamo-vamo sa drugaricama (doduše ne sa košarkašima), a i ja, i baš nam je lepo.

16. Biće rata opet kod mene ovam'.

Jebemu bogove više pa šta je sa ovim narodom, dokle ovce da budu, stvarno nemam riječi...

17. Neće, ne da Srbija, kao čvrst garant Dejtonskog sporazuma, ne da Vučić...

18. Čiji dupli je Putin, da znam kome treba pičku da razvalim?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.