imam 32 godine, zivim sa roditeljima, hrane me, oblace me, daju mi dzeparac....prvoshodno njih krivim za ovu situaciju u kojoj se nalazim jer su oni krivi sto sam ovakav. "nemoj da radi to da se muci bezveze bla bla sta ce u prodavnici nekoj da radi'' itd....u 32 godine nakupio sam oko 7 meseci radnog staza...onesposobljen sam za bilo kakav samostalan zivot. Nedeljno mi daju oko 1500 dzeparca, u zavisnosti od situacije, nekad malo manje nekad malo vise, sto nikako nije dovoljno za bilo sta sto mladom coveku treba...ali ni ne mogu da trazim vise jer znam da nemaju vise.
Ne znam...zivot mi se sveo na jebeno internetisanje i odlazak na vikendicu sa mojima...
КАРТИЦА ЈЕ ОШТЕЋЕНА!
https://www.youtube.com/watch?v=764-W9ZELEo
добро си ме подсетио на овог цара
zahgahhahahhahahah idukurac
Dada, prebog klasičan.
Ja izadtem 5 sati oni 4 sata provedu unutra
Đura aviomehaničar
imam 32 godine, zivim sa roditeljima, hrane me, oblace me, daju mi dzeparac....prvoshodno njih krivim za ovu situaciju u kojoj se nalazim jer su oni krivi sto sam ovakav. "nemoj da radi to da se muci bezveze bla bla sta ce u prodavnici nekoj da radi'' itd....u 32 godine nakupio sam oko 7 meseci radnog staza...onesposobljen sam za bilo kakav samostalan zivot. Nedeljno mi daju oko 1500 dzeparca, u zavisnosti od situacije, nekad malo manje nekad malo vise, sto nikako nije dovoljno za bilo sta sto mladom coveku treba...ali ni ne mogu da trazim vise jer znam da nemaju vise.
Ne znam...zivot mi se sveo na jebeno internetisanje i odlazak na vikendicu sa mojima...
haha toliko smo recenica razmenili i bicarki tretirali ko robinje zajedno a ja i dalje ne znakm koliko ti imas godina ahahahah svaki put drugacije je
raspon 75.-92.. godiste
hahahaha, kakva meesterija na forumu vukajlija.com
Пошто ми је управо стигла пресуда желео би са вама да поделим фејс статусе интера који ми ју је написао
AIR NIKE.......
Kriminalac, Biznismen, zlatni lanac, BMW...
Zatamnjena stakla i vazdusni djonovi.....
ЈЕБЕНИ ПРЕЛОЛ
Goveđa glavica, pravi interventaš
Za šta su te osudili
Прошао сам са опоменом леееееел
Ремећење јавног реда и мира, шетање звери без корпе и повоца леееееел
ahah
Kvota 1.1 da furaš staforda
Рађард пао ди тикет, кане корсо је мој керић
КП ђети манча ехехехехеее
Slepi nikaka novcana kazna?
Само трошкови 500дин
Uu do jaja, to je zato sto je kane FLEGSIP kuce.
Ja cu ipak mu dadnem korpu ko zna na kakve majmune cu da naletim.
Ма сафтају курац мајмуни шест година блејимо на истом месту и недира ме нико, и сада нашао овај мајмун из уба да лера.
По закону ниси дужан да му ставиш корпу, јебетисе
Cito sam sluzbeni glasnik za KS pise da mora jbg.