Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja polazim od sebe. Imam 21 godinu i ne bih bila sposobna da vaspitam dijete. :-)

2. Lutjena zamišljam te kako deci čitaš bajke i pesmice pred spavanje awwwww

3. Hahaha Awwwwww pa to ce stvarno biti predivno ali tipa za 10ak godina <3

4. Mnogo je to kasno :(
    ali da, volela bih da mi budeš majka :(

5. A ko zna kad ce biti :) niko mi nikad nije rekao da zeli da mu budem majka <3 shvatam to kao kompliment!

6. Ni ja to nikom nisam rekla lol nemoj pogrešno da me shvatiš :D
    Jedva čekam realno, i ja ću tako svojoj dečici :D

7. Misli na menjanje pelena.

8. Sve je to lijepo kad je osoba spremna. Nedavno sam prvi put bratanicu promijenila pelene i nije nista strasno :D

9. Eh sad, dok ne probaš nećeš da znaš :D
    i ja sam, moje drugarice imaju decu, jedna je sa 17 rodila blizance
    ja sam ih čuvala, imam neko predznanje lol

10. Ima da izdominiramo kao majke :D

11. kad osetiš da si spremna, ukapiraćeš da si sprcala četrdeset godina. nemoj da čekaš...

12. Sad samo mislim da sam previse nezrela, ko zna kako ce biti za par godina :)

13. El se mlogo širi pička posle porođaja?

14. Lutjena naravno :D dominacija zagarantovana

15. kosmopolita

kad osetiš da si spremna, ukapiraćeš da si sprcala četrdeset godina. nemoj da čekaš...

Sad je pravo vreme. SAD!

16. El se mlogo širi pička posle porođaja?

jok, već decenijama. prvo secnu, izvade bebu, pa ušiju, da se ne razvlači. objasniću ti jednom kad budem imala vremena.

Sad samo mislim da sam previse nezrela, ko zna kako ce biti za par godina :)

eto vidiš, to je zabluda. nikad nećeš pomisliti da si dovoljno zrela. u stvari, pomislićeš samo da ti prolazi zadnji voz i otkucava biološki sat, pa ćeš rađati sa 40. pa dete u pubertet, a ti u klimaks... to se tako ne radi. rađaj sad, a unutrašnje dileme rešavaj u hodu...

17. Moguce da je tak, lose je kad se hormoni sudare. Mada ionako nemam koma da ih radjam sad :D

18. E to je problem. Nema ko da napravi :D

19. Jebote sunce, ja kukam kako nema ko da mi rađa djecu a one kukaju kako nema ko da pravi. Eto zašto umiremo kao narod, zbog ovih jedenja govana.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.