Moram nekom da se izjadam :((

1. Zene sa 24 godine se dele na:
    -one koje i dalje izlaze vikendom i lupaju recke u nadi da nadju buduceg muza u tami disko kluba
    -mlade mame ispunjene ljubavlju prema muzu i detetu

2. Poenta priče je napusti fakultet kad i onako nećeš imati ništa od toga :D

3. kako se covek oseca tako treba i da postupi.bez tripova da ce proci vreme i bez pritisaka sa strane.tako mora,tako svi rade.mnogo je bitnije da se ljudi skapiraju,da skladno zive nego burgijanje raznoraznih baba kako treba da se radja/udaje/zeni...

4. lol dobro kosmopolita pusti je malo, možda ni dečka nema brt

5. Hahahaha pa nemam :D

6. A možete i ko amerikanci prvo dete sa 19, poslednje sa 57 godina, pa da vam najstariji praunuk bude stariji od najmlađeg deteta lolololol

7. pa nađi nekog pijanog da te napuni brt meni to nije bio problem kad sam bila mlada, samo je bitno zatrudneti :D

8. Glupo da uhvatiš nekog na dete, al jbg kad te muka natera

9. Ja imam veliku zelju da postanem otac uskoro, i moja devojka da postane majka. Bas mi je danas rekla nesto u tom fazonu, da ce me uciniti tatom. Pod uskoro smatram naredne 3 godine maks, otprilike za 2. Ja imam 22 ona jos malo 21. Kapiram ja da je nekome to rano da nije zreo da hoce da luduje do 30, ali skapirajte i vi nas da smo u drugom tripu. Da ne kazete posle babe vas naterale da rodite

10. Sve najbolje tvojoj devojci i tebi, autore @Маестро ♦

11. Pravim decu. Povoljno. :D

12. volela bih da ima neki filter pa da mogu da označim da mi sajt ne prikazuje maestrove postove, samo njegove

13. Ocekujem ja malo vise od buducnosti a ne da smotam nekog na trudnocu. Bice valjda plemenitije i srecnije.

14. Ako zajedno odlučite onda je ok, glupo je da namerno napraviš dete bez saglasnosti partnera

15. aj sad lepo svi murš na Ana.rs i ostale sajtove pogodne za ovakve teme.

16. šta je bre ovo, ana.rs jebeni

17. uze mi djoto reč iz usta

18. Zavisi šta očekuješ od života

19. TEMA:Moram nekom da se izjadam :((

Moram nekom da se izjadam, kenja mi se od trenutnog razgovora na ovoj temi.

20. Vama sve smeta. Ovo je u skladu sa temom. Evo vas ne smaramo po chatu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.