1980: buntovnik: ma ja necu decu brt, to je usiljeno, drustvo i propaganda me teraju na to ali ja necu, ne osecam se tako. Ma ne kapiras ti to, sta da ti pricam
2015: buntovnik: ma ja necu da budem pederas, da blejim po egzitima da se drogiram, da studiram deset godina, ocu da se zenim i stvaram porodicu. Ma ne kapiras ti to brt, sta da ti pricam
Pike je sjajan, Pike je fenomenalan, međutim, ja sam za ove neke dramatične situacije mnogo bolji, prema tome, tu sam ga dobio... Dobro se sjećam kad smo ulazili kod one 'Bergerove okuke' sa 132, a ja kočnica-gas-kuplung-kočnica-gas-kuplung-krenem-kočnica-gas
1980: buntovnik: ma ja necu decu brt, to je usiljeno, drustvo i propaganda me teraju na to ali ja necu, ne osecam se tako. Ma ne kapiras ti to, sta da ti pricam
2015: buntovnik: ma ja necu da budem pederas, da blejim po egzitima da se drogiram, da studiram deset godina, ocu da se zenim i stvaram porodicu. Ma ne kapiras ti to brt, sta da ti pricam
po nekoj prirodnoj selekciji,ti bi max mogao da izvuces neku gupiku.mada,i to prevazilazi tvoje mogucnosti.
Kad vidim ovakve mamlaze vidim da finansijska situacija u srbiji nije glavni razlog bele kuge
Pre sto godina je postojao naziv za takve kao vi: škart.
Joj, maestro, ti čupaš obrve leptejebo, ese zajebavamo mi ovdje oko mužjaštva?
Odakle ta dezinformacija? Ne cupam iako su mi maltene spojene i guste
maestro alfa muzjak.plodi ribe,gaji decu,spasava srbe
Vrh tema,
UPIS
P
I
S
Ma sprdam se ja malo ljudi sta vam je, kakva kurac deca i zena LOL i Dota zakon!!!
Poyy
Da oce vise iluminati uvesti dozvole za razmnozavanje.
истролова нас човјек и оде. цар!!!
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201105/62750/medium_vlado-georgiev-foto-damir-dervisagic-1375511245-347767_1_.jpg
Ma sprdam se ja malo ljudi sta vam je, kakva kurac deca i zena LOL i Dota zakon!!!
Skinuo ga ja sa obrvama ko prepelicu. Ču, ti ćeš meni tu alfamužjačit, ma nemoj.
koliko kukaš ovde mogao si sam sebi dete napraviti pa ga doji a ujedno imaj i očinske strogoće
lol
Pike je sjajan, Pike je fenomenalan, međutim, ja sam za ove neke dramatične situacije mnogo bolji, prema tome, tu sam ga dobio... Dobro se sjećam kad smo ulazili kod one 'Bergerove okuke' sa 132, a ja kočnica-gas-kuplung-kočnica-gas-kuplung-krenem-kočnica-gas
stavite gole slike zenske sa ove teme
Mi volimo decu.
Evo porodi me kao srna na snijegu,
I zaboravi
ako mozes.
:D
Maestro ti si meni totalni kralj!
a jebote imam neku drugaricu koja
Maestro-DIO:dođe-istroluje-ode