Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
armine da li si dzempere bacio u podzemni kontejner?
a nisam ih bacio, ali ne nosim vise preko kosulje to je bio problem... .valjda ?
Ko je admin na Arminu?
ok si onda, sa mnom mozes da se druzis za ostale ne znam
brate resio sam to onoga momenta kad si uputio kritiku, znam ja da saslusam savet
to se ceni brt nisi kao ovi klinci sto misle da sve znaju najbolje
Ma jok, Armin nije sujetan što je danas retkost. Pod mojom je zaštitom
Bio mi je rodjendan i devojka mi NIJE napisala poruku ''na dan kad si rodjen rodilo se sve što volim''.
sigurno me ne voli, ili voli još nekoga ili nešto, razmišljam da je ostavim
Prvo je sutni u sisu kurvanjsku, da pamti kada ti poruku poslala nije!
Uništili ste mi temu glupostima.
Ђе си међеде
љубав је кад ти опрости нешто што си јој уништио својим глупостима :)))
Devojka mi je iz Bosne. Došla je sama u Srbiju, našla posao, snašla se, a ja student. Kada ide kući u Bosnu, da mi pare i kupim joj studentsku, par puta sam joj kupio i od svojih para, al' mi uvek vrati. Kaže čist račun duga ljubav. Neku veče me pitala da joj kupim jer je bila u škripcu, ja pristanem. Veče pre nego što treba da krene došla je do mene, a otišla od mene bez pozdrava. Jer sam ja konj i naljutio se iz razloga što je napolju pred komšijama počela da skače, pleše kad me vidi.. Otišla je, nije se ni javila da li je stigla.. Osećam se kao najveće govno na svetu. Njoj je bilo drago što me vidi, a mene bio blam.
Шоми
Devojka mi je iz Bosne. Došla je sama u Srbiju, našla posao, snašla se, a ja student. Kada ide kući u Bosnu, da mi pare i kupim joj studentsku, par puta sam joj kupio i od svojih para, al' mi uvek vrati. Kaže čist račun duga ljubav. Neku veče me pitala da joj kupim jer je bila u škripcu, ja pristanem. Veče pre nego što treba da krene došla je do mene, a otišla od mene bez pozdrava. Jer sam ja konj i naljutio se iz razloga što je napolju pred komšijama počela da skače, pleše kad me vidi.. Otišla je, nije se ni javila da li je stigla.. Osećam se kao najveće govno na svetu. Njoj je bilo drago što me vidi, a mene bio blam.
Dionysio
Шоми
Stvarno si debil, šta da ti kažem.
Moraš se iskupiti kad se vrati iza Božića.
༼ つ ͡° ͜ʖ ͡° ༽つ
kako brt kad ne zeli da se javi? moram neku dobru poruku da smislim
Lol imaš šurnaest načina:
Napiši joj sprejom na zgradi volim te ili tako neko sranje
Pošalji jedno 20 ruža u buketu
Ako imaš para kupi velikog plišanog pandu
Kupi joj džinovski dildo.