Moram nekom da se izjadam :((

1. imam hleba hvala bogu

2. jednom mi se desilo, u pekari trazim mornar kiflu i perec a prodavacica mi daje dva parceta pice.ja se prvo zbunio, reko sta je ovo jbt, i kazem joj da sam trazio mornar kiflu i perec, a ona meni kaze-nisi, trazio si dva parceta pice.ja opet stao gledam sta je ovo jbt, dal sam stvarno iz nekog razloga isgovorio dva parceta pice a ne znam sto bi.a ona sigurna da sam ja pogresio, a ja siguran da nisam nikako mogao da kazem to.sad sam resio tu zagonetku, sigurno je ona pogresila, mozda je prethodni musterija narucio dva parceta pice.

Ovo da staviš na profil. Ako nećeš ti, ja ću.
    Inače, da sam na tvom mestu, ja bih uzeo onaj jogurt i nabio joj u lice.

3. ja sam samo jednom jeo mesni narezak, ono kad su poplave bile pa sam otisao na adu da nosim dzakove jebem ti budalu ja kao solidarnost koji kurac i idu dele pola leba, a unutra mesni narezak, zagrizao jednom dobro mi nije bilo, ostavio sam na dzakovima jbg :/
    a posle marija kilibarda bila na nekom kamionetu i nosila big pizzu delila sve pokupili nabijem ih na kurac, kazu da je delila i najlepse zelje

4. hahah

Ja svake subote odlazim na preživljavanje u obližnju šumu sa samo jednom malom konzervom mesnog nareska i jednim nozem. Mojima kažem da idem kod druga.

5. ma bez jogurta, jogurt uzimam u prodavnici na litre.a jeste bila drska.ona je pogresila a zauzela optuzujuci stav kao da sam ja pogresio i to onako sigurna u sebe.zamalo da me ubedi da sam ja pogresio

6. Meni je jednom mesni narezak ispao na nogu. Imam ožiljak i dalje.

7. armine gresis sto se mesnog narezka tice, ni ja ga nisam podnosio kad sam bio mali i to sve zbog njegovog izgleda a sad ga jedem.skuplji je od pastete to znaci da je kvalitetniji, o virslama vec da ne pricam

8. Imam 27 godina, živim u Italiji, rođena u Hrvatskoj, a odrasla u Srbiji. Sa pet godina sam sa roditeljima i sestrom napustila naše mesto, došli smo u Bg u stan od 28m2 (a imali pre od 67m2), otac koji je imao restoran i voćaru se tada u BG-u bavio švercom svega. Spavali smo svo četvoro 9 punih godina na JEDNOM krevetu (ugaonoj garnituri). Živo se sećam odvratnih mesnih narezaka iz crvenog krsta, koje smo jeli na sto načina, pržene, pohovane, sveže a prezirali ih iz dna duše. Pa invazije bubašvaba (jer je bilo potkrovlje), kojih je bilo po zidovima, noću iznad glava a neretko i u jelu. Danas, 13 godina posle, imam diplomu mastera ekonomije, veliku platu, konačno mogu da kupim šta želim (jer imam realne želje) i dogodine se udajem za Italijana. Uvek ću, zbog preživljenog, imati osećaj za druge kada pate. Uvek treba raditi na sebi, zacrtati ciljeve i odreći se nekad nekih stvari...i uspećete!

9. sve je to ok,al mi neverovatno da narezak moze da kosta vise od 17,25 rsd.mene je to ukusno kada jednom u 3 meseca znjijem nareska,al ne moze kostati onoliko.izmlevena prkna sa raznoraznim rakovima u prahu.
    kada u kratkom razmaku opet znjijes narezak,osecas da je neka kanalizacija.jednom mos,bude ok,pauza neko vreme,opet i bude ok.

10. A kako mi koji ne jedemo bubašvabe da uspemo u životu?

11. :D

Ovu sliku od sad lepim na lagarije po forumu.

12. Od tih jela u konzervi najbolje su sardine, jes da smrde, al' bar vidiš ko su i šta su.

13. Tačno sam znao da će da nadje gde baš piše Lovačka da se lepi po forumu haha

14. Gledam u 100g Matijević salame i žao mi.

15. gleda i ona tebe svojim krupnim ocima

16. ko ce koga prvi pojesti

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.