Moram nekom da se izjadam :((

1. Epilog priče od juče: danas ispred vrata tih komšija što su se bili silni koferi i torbe, 7-8 sigurno, ne znam ko se seli od njih dvoje odatle, nadam se da će da ostane Muki ipak sa ovim ko ostane u mojoj zgradi, postali smo drugari. <3 Muki brate drži se samo.

2. Jebote lebac vratio se Manča. Mislim ne jadama se ja, da neko to ne pomisli zbog teme na kojo sam postovao lolo

3. NESREĆNO SAM ZALJUBLJEN :((((

4. Prošlo je evo šest meseci, a i dalje ne popijem kafu da ne pomislim na nju :( Ona je u drugom gradu i ima bogatog dečka, a ja po vasceli dan slušam Vasu Ladačkog :( Zašto sam bio toliki kreten ZAŠTO

5. Nista bolje i nije za čoveka koji ima nick
    Oblakmatori

6. Ja ću da se ubijem
    U nedelju.

7. ti misliš da nije s tobom jer si bio kreten, a sam si napisao da joj je novi dečko bogat

8. VOlim je brate iako je sponzoruša!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

9. Rasni, nemoj da zajebavas, ja sam od Mrlja cuo da imate neku NVO "Srce", daju ti picke samo da se ne ubijes, vidi to prvo

10. Obrazuj se muzički bagro

11. Ma neću još.
    Ali patim jooj.

12. Krasni sačekaj da se vratiš sa exkurzije pa onda,.. A vidi ovog kajlaša šta izbacuje, stvarno je za stočnu pijac!

13. ludoslavia, računaj da si opomenut
    ovo ti je za ban

14. pa na prethodnoj temi me je vređao a ovde nas je sve nazvao bagrom i ja sam opomenut?

15. Ahahahaha ajde kosmopolita smiri se hahahahah

16. Lab ne vređaj ženu daj da se veselimo ok?

17. Karanfili jebu inače

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.