U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mrzim novogodišnje praznike jer su izgubili smisao. Mislim, nije ga ni pre bilo, ali smo barem živeli u laži da će biti sledeća godina bolja. Sad nema ni toga.
Sta, Dragana nece da izbaci album sledece godine, a?
Ma biće ga sledeće, to se zna. :) Mislim na druge stvari.
Мислиш да неће бити довољно добри хитови?
A mozda je resila da na albumu manje pesama nego sto je planirala prvo?
http://www.dodaj.rs/f/43/ym/3rFg0dnC/fuuuu.gif
Peki, moraš da veruješ da će biti bolje, nema ti druge :)
Moj trend nespavanja se nastavlja... I već počinje da mi smeta...
Gledaj NBA. :D Evo sad krenuli Hornetsi i Seltiksi, odličan meč. Naravno, pretpostavljam da ćeš sad da kažeš kako Hornetsi nisu ni za kurac jer su trejdovali Pola, ali ja ti kažem da su u toj trampi doveli nekoliko dobrih igrača, tako da će biti dobra utakmica. olololol
Biće jebeno... :D
Jebeno mi se nikako ne spava i imam osećaj da bih ovako mog'o još jedno mesec dana.
Blejk, ne gledam ti ja to, tako da slaba vajda od tvog saveta :)) I ja mislim da bih mogla još mesec dana ovako budna, užas...
Nikad nije kasno da počmeš. :) A ako to ne gledaš, znaš šta imaš posle ponoći... Retardirane serije na Fox Crime-u. Jebiga, ne preostaje ti ništa drugo... xD
Ma, nemam ni TV u sobi, ne vredi... :) Odoh da legnem, možda i zaspim...
Много сам нервозан, чини ми се могао бих да уједам.
Ckavu, ne znam od cega bolujes, ali ne moras biti Marko iz 6-4. Marko iz 6-4 nosi koznu jasu, naucio je da pusi kako treba i ne pucka vise i ne gusi se, i naravno- mrzi lektiru. Kad odraste Marko iz 6-4 ce citati knjige i voleti ih, ali u tom trenutku je to MORANJE i samim tim neprivlacno. Nemoj biti takva. Ako ne posmatras tu promenu u ishrani kao da ti neki zlikovac nesto zabranjuje i ne da ti da uzivas u zivotu, vec kao prost izbor izmedju dve vrste namirnica koje ces konzumirati sada bice ti mnogo, mnogo jednostavnije da prihvatis promenu i bices mnogo zadovoljnija. To ti kaze neko ko ne jede nista od toga i ne zali vise za time. A ako se tripujes da nece biti dovoljno ukusa- to je upravo to- samo trip. Posle par meseci veganizma fanta (nevezano za veganizam, ali u isto vreme sam je se odrekla) je ostavljala ukus kao da zvacem pez bombone, a komad sira mi je bio premasan. Culo ukusa ti se dosta izostri kad nije preoptereceno masnocom i secerom.
http://funcorner.eu/wp-content/uploads/explain-these-vegetarians.jpg
Друго вече ЗАРЕДОМ, да нема нигде никога. Што нема нигде никога? Радим сутра, са сјебаном ногом, нећу да спавам, оћу да варим и да блејим. Ај нека неко исплива.
Имам повишену температуру...
И нећеш да спаваш?
Не спава ми се.
Шта да радимо? Баш је досадно, ај смислимо нешто.
Да Чекамо Годоа...