Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Oberzdorf.
OBERZDORF!!!
Ipak je GARMIŠPARTENKIRHEN najbolji!
CKM jebote patak ludi, Insbruk je treće takmičenje po redu, a Bišofshofen je četvrto. Prvi je Obersdorf, a drugi Garmiš :)
AAaaaa nači da ponovim gradivo:
OBERSDORF!!!
GRARMIŠPARTENKIRHEN!!!
INSBRUK!!!
BIŠOFSHOFEN!!!
:)
TO BRE MATORIIII, VIDIŠ KAKO MOŽEŠ LOLOLO
A o čemu smo pričali?
Nemam pojma.
Pre neki dan duvam ja u svojoj sobi i uleti deda i poce da se dere na mene. Picka ti materina, naso si u mojoj kuci da duvas bez mene. Uze deda onaj dzoint i poce da vuce i vuce bubo lenja, sta ce reci pokolenja. Uh greska. I deda se na kraju toliko razvalio da je umislio da je Miki Panjkovic i poceo da mi kritikuje frizuru, i zakljucio da je tarzanka razlog zasto ne jebem. Od tog dana deda me non stop smara da mu nabavim jos. Pa se ja sad brinem da mi se deko nije navuko jer sam cuo da narkomani ne primaju penziju. Ko ce bre meni onda da kupi plejstejsn 4 kad izadje
Много лоше.
jebote, kao scenario za Cry-Baby...
Ja cu da ti kupim plejstejsn 4, ko i trojku sto sam ti kupio
http://www.geekstir.com/wp-content/uploads/2009/07/ps1ps2ps3.jpg
Patnja
Tko nije pokušavao skinut pristojnu full pc igricu monopol sa neta,
taj ne zna što je patnja.
Ладно данас провалим да познајем лика који је избо људе на тргу за Нову.
Што је још занимљивије (рецимо), скоро сам био с другом и неке две ликуше и сретнемо њега код Славије (убојицу). Он се јавља, ја реко - О, откуд ти? А он каже - Ето на Медак. Ви? А ја му кажем - Ето мало, хехе.
Нисам појма имао да ће да боде народ по улици.
Koji mu je nik na Vuki?
Аха, да вам кажем, па да скинете лајк што ми даровао. Не, не.
ja mislio da mu odaberem nešto za Srpsku, da ne bode narod ponovo...
Tko nije pokušavao skinut pristojnu full pc igricu monopol sa neta,
taj ne zna što je patnja.
+100000000000000
Сад му ништа не значи одабрана, а једини кога ће да боду је он. У дупе.
Јел су га малтретирали кад је био мали? Или у основној? или у средњој?
Не бих рекао да су га малтретирали, више је он малтретирао клинце и тако неке њањавце. Пар пута је добио батине, једном сам био присутан. Ал мислим да га је ћале напустио или тако нешто, нисам сигуран. Можда га је очух малтретирао, ко зна.
У средњу не верујем ни да је ишао.