U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Зависи каквог роба оћеш, класичног класичног или патријахалног који ти дође кућни друг..
Ja bih crnca. Da mu kažem šat d fak niga, ju ar stjupid blek men niga. A i nekako se uvek setim crnca kad pomislim na roba.
Расисто, ја помислим на брата Трачанина..
Ma daj...izabraćeš neke pra-rumuno-bugare umesto čovekolikog bića zvanog crnac. Maj gad, kakav debakl.
Ja bih Hrvackog roba. Oni kuže šta im kažeš.
Ja stari fakat ne kužim zakaj si me pozvao kao frendicu a sada se ponašaš tako robovlasnički. Ne?
svidja mi se što ste praktični,robovi su dobra stvar :3
vidimo se sutra da razradimo robovlas.
ДОЛЕ РОБОВЛАСНИЦИ ДИЋИ ЋЕ СЕ КМЕТОВИ!
midžet slejv bi mi odgovarao, lepo bih ga hranio i sve to,ne bi oskudevao ni u čem
Svi hoće da budu robovlasnici, niko neće da bude rob. Eeeee, teško će tako... Čekaj, ovo nije rolplej tema? Oprostite, moja greška.
Midžet slejv već oskudeva u visini i kubikaži, bilo bi surovo da oskudeva u još nečemu.
prdim lajk hors.
Moram da kucam izveštaj sa Četiri skakaonice, al' me malo mrzi.
Karenjina.
GARMIŠPARTENKIRHEN!!!!
CKM danas je bre bio Insbruk :)
INSBRUK!!!!
Ipak bolje GARMIŠPARTENKIRHEN. :)
BIŠOFSHOFEN!!! :)
Ископирај прошлогодишњи, само замени имена.
A taj, BIŠOFSHOFEN!!!
Koi je četvrta?