Moram nekom da se izjadam :((

1. Зависи каквог роба оћеш, класичног класичног или патријахалног који ти дође кућни друг..

2. Ja bih crnca. Da mu kažem šat d fak niga, ju ar stjupid blek men niga. A i nekako se uvek setim crnca kad pomislim na roba.

3. Расисто, ја помислим на брата Трачанина..

4. Ma daj...izabraćeš neke pra-rumuno-bugare umesto čovekolikog bića zvanog crnac. Maj gad, kakav debakl.

5. Ja bih Hrvackog roba. Oni kuže šta im kažeš.

6. Ja stari fakat ne kužim zakaj si me pozvao kao frendicu a sada se ponašaš tako robovlasnički. Ne?

7. svidja mi se što ste praktični,robovi su dobra stvar :3
    vidimo se sutra da razradimo robovlas.

8. ДОЛЕ РОБОВЛАСНИЦИ ДИЋИ ЋЕ СЕ КМЕТОВИ!

9. midžet slejv bi mi odgovarao, lepo bih ga hranio i sve to,ne bi oskudevao ni u čem

10. Svi hoće da budu robovlasnici, niko neće da bude rob. Eeeee, teško će tako... Čekaj, ovo nije rolplej tema? Oprostite, moja greška.

11. Midžet slejv već oskudeva u visini i kubikaži, bilo bi surovo da oskudeva u još nečemu.

12. prdim lajk hors.

13. Moram da kucam izveštaj sa Četiri skakaonice, al' me malo mrzi.

14. CKM danas je bre bio Insbruk :)

15. INSBRUK!!!!

Ipak bolje GARMIŠPARTENKIRHEN. :)

16. BIŠOFSHOFEN!!! :)

17. Ископирај прошлогодишњи, само замени имена.

18. A taj, BIŠOFSHOFEN!!!

Koi je četvrta?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.