Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E jebiga...
a ova tvoja sadašnja, ne smeta joj to?
Ja joj posaljem: srecna nova godina, sve najbolje ovo-ono.. A ona mi odgovori: Hvala.
Ni smajli, ni takodje - nista. lololo
Slabo si je taslačio brate Papete :)
Nema sadašnje.
Ovako, bili smo skupa, smorila me u 16, koliko je lijepa toliko je, brate, komplikovana, dao sam joj korpu i ona je to prihvatila, malo bila ljuta al sve kao ok. Pita - hoćemo li bar ostati ok, rekoh hoćemo, nijesmo Turci.
I polako, poruka po poruku, pita kad pijemo kafu, odemo na kafu, kaže hoće malo da izađe iz kuće, da trenira malo, pa me pitala da treniramo, pa hoće da izlazi sa mnom u grad, pa da je masiram, pa da šetamo, pa mi kupila vino, pa zove na večeru, pa na kolače, pa čokolade, svašta nešto.
I sad ja ne kontam ništa.
Ni smajli, ni takodje - nista. lololo
Јес леват. Овако ћеш се ти залијепити ко...
Неваља ти работа.
ЕДИТ: Уради ово што је Скочко урадио. Њему иде лоло
Ja mislim Skočko da ona hoće da te smota kako bi mogla ona tebe da odjebe, pa ti vidi. Ćud je ženska pogana rabota,
Riha Disident kako te nije sramota? U ovakvom trenutku ti čoveku kažeš da mu nevalja rabota. Možda je voleo tu devojku. PuppetMaster pošalji joj nešto romantično i budi pička do kraja da vidimo šta će biti. Možda dobro bude
Prosto kao pasulj. Ti si nju ostavio, ona se sa time nikada nije pomirila.
@ Риха Дисидент
Ma bio nesto u susnom periodu, pa reko ovde su mi vece sanse da se vratim, nego da sa nekom novom pocinjem iz pocetka. Zeznuo sam se :)
brate, kad prije raskinuste, do juče ste bili zajedno :D
Ovako raomanticno?
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201110/152792/medium_____624828_n.JPG
Skočko, evo jedan savjet. Samo je koristi za taslačenja i ništa se ne vezuj. Čisto ono, smorio se u gradu ae se nađemo kod mene. Nemoj sad da ljubavišeš opet sa istom curom.
Skočko, samo nemojte raditi stvari koje niste radili dok ste bili u vezi, tipa romantične šetnje ili šta ja znam već (u skladu sa ličnim afinitetima dotične) jer će ti to kad tad biti nabijeno na nos u kontekstu "kako sada možeš, a dok smo bili zajedno nisi mogao".
somaro,nista napisano ovde ne moze uticati na tebe,ni lose ni dobro,pogotovo sada
da mogu,pomogao bi ti,al situacija je takva da ne moze niko
Ти морже продужи даље. Дуцкаш ми живац. Није лијепо да ми то радиш преко нета.
На грешкама се учи. Својим.
Ču kad prije raskinusmo, dokle bi ti :D
Nemate vi pojma kakva je to riba. Lijepa kao san, samo je gledati ka ikonu. E al ponašanje - sačuvaj me bože. Razmaženo, svojeglavo, tvrdoglavo stvorenje koje gleda samo sebe i ne jebe živu silu. A i ne jebe se bog zna kako. E NEŠ KOLEGA, PALI, MARŠ IZ MOJE AVLIJE.
Al kite, ne možeš se otarasiti. Mislim, ok je da odemo ponekad na kafu i tako to, al ona ne izbiva iz moje kuće.
Tačno reče čika Brus - oženjen.
Kako bre nema sadašnja? Zar nije bila juče neka? Nači, budi korektan, mojne to da zavlačiš, ja to mrzim, mlako kao ne znaš da l' će bit' ili neće. Lepo joj reci da si samo za neozbiljnu vezu i da ništa ne očekuje od tebe, ako tako misliš, a ne da je zavlačiš (ili ona tebe), nikom to dobra nije donelo, a i nije brate dostojanstveno.
Па где нађе тебе таквог? :Д
Lepa zna da je lepa, zato i izvoljeva, ružna ne izvoljeva jer je srećna kad navata ikoga.
prepariraj je i drži je u predsoblju