Moram nekom da se izjadam :((

1. jedina bitna stvar koju sam ikada napisao na vukajliji sa svih naloga zatrpana je u roku od milisekunde

2. jbg matori, pošalji mu u inbox

3. jedina bitna stvar koju sam ikada napisao na vukajliji sa svih naloga zatrpana je u roku od milisekunde

Šalji na PVT, tebreks:)

4. Ili ovo skocko

MakaronMaster
    prepariraj je i drži je u predsoblju

5. Kako bre nema sadašnja? Zar nije bila juče neka? Nači, budi korektan, mojne to da zavlačiš, ja to mrzim, mlako kao ne znaš da l' će bit' ili neće. Lepo joj reci da si samo za neozbiljnu vezu i da ništa ne očekuje od tebe, ako tako misliš, a ne da je zavlačiš (ili ona tebe), nikom to dobra nije donelo, a i nije brate dostojanstveno.

Nema ništa zvanično, sve je to neobavezno....

A ja sam korektan, ja sam rekao fino da nas dvoje ne možemo skupa, ne ide i jebiga. Ne želim ništa od nje pa ni neobaveznu vezu.

Izvini, Smorko, što sam te iznervir'o. Sutra ću to da riješim :D

6. Izvini, Smorko, što sam te iznervir'o. Sutra ću to da riješim :D

You better be. :P

7. Pazite se vi, dvoje su se ovde tako smuvali...

8. Скочко, та бивша оће да те ожени, да те свеже :Д

9. miško, mojne ako je bliža od 4. kolena:)

10. Nismo u rodu, divnog li čuda :D

11. Buraz, ne poznajem te, niti smo ikada ostvarili komunikaciju ovde, ali veruj mi da mi je veoma žao i da se saosećam sa tobom.

12. mene je tako bivša naložila samo da bi me mogla ispaliti. osvetoljubiva harpija.

13. Ovako stavila sam obe fiksne proteze-imam metalni osmeh. I nosiću je bar 2god... I sada ne mogu da jedem ništa :( Oću se utepam...

14. Једи кашицу. х)

15. Ali ja želim da jedem kikiriki, kokice, dunje , jabuke... i tako to :(

16. Uzmi kuruze i mlijeka, to može svako :D

17. Ali ja želim da jedem kikiriki, kokice, dunje , jabuke... i tako to :(

Све то има у кашици! Сем можда кикиријкија и кокица. :Р

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.