Moram nekom da se izjadam :((

1. Nosim protezu sa 26god :D Po stare dane mi došlo iz dupeta u glavu...

2. 26 година, нит посла, нит исправних зуба... Еее моја ти!

3. ja danas bio da uzimam otisak za onu obicnu ollolo

4. Koliko imaš godina Duče?

5. Šesnajs
    Ovo mi je treća proteza lolo, nadam se da ću ovu do kraja nositi,

6. Pa zašto ne staviš fiksnu? o.O

7. Ona obična ne može da pomogne kad prerasteš 12-13 godina. Ja nosio u 6-7 razredu na obe vilice, jeste malo popravilo stanje al je i dalje kritično. Kad sam hteo da stavim fiksnu moji nisu hteli da daju 700 evra za to, kažu bolje da ti kupimo kompjuter za te pare.

8. Ишао данас на оно предавање за вожњу, 3 часа што морам да одслушам. Дођем ја тамо, и све улазе неке пичке, неке боље неке лошије, али ипак пичке. У скоро још празну салу, поред мене седне нека матора дебела ганци. Ја се сморио, поред толико риба, ова ми запала. Једино сам могао да гледам у неку плавку која је седела мало даље и која је имала добар деколте. Иначе има супер сисе, кад се сагла да потпише нешто наспрам мене стала, све се супер види. Да није било ње званично бих био највећи баксуз...

9. Дописујем се са једном металиком из Аустрије већ неко време. Лик константно кука како лоше живи, како жели да побегне из Аустрије, како оће да се убије како ово како оно... А на сваки мој покушај да му се изјадам са животом у Србији говорио ми је како ја њега не разумем. А лик има све на чему му свако овде може позавидети и то са 19 година.
    Па сам у дилеми: да ли да га културно српски отерам у пизду материну бесну, ситу и размажену или да га игноришем, пошто даље објашњавање с њим не вреди?

10. Па сам у дилеми: да ли да га културно српски отерам у пизду материну бесну, ситу и размажену или да га игноришем, пошто даље објашњавање с њим не вреди?

Teraj to.

11. Што би се дописивао с мушком металиком, терај то у пизду материну.

12. Што би се дописивао с мушком металиком

Интереси, друже, интереси

13. Дописујем се са једном металиком из Аустрије већ неко време.

Ovo mi je veoma sumnjivo

14. Popila sam kafetin i dobila koprivnjaču.. Evo upravo sada se drapam. Koji sam ja baksuz. i prošli put kad sam dobila komprivnjaču popila sam kafetin, ali nisam kontala da je to od toga. jebeni kafetin, pizda mu materina :( otiče mi jezik i imam crvene plikove po koži, tek sada malo prolazi.

15. Lavando, i meni izađe koprivnjača od kafetina. Da nije bio star/istekao rok?(Ne mora to da bude uzrok, ali mislim da sam ja popila tako neki "dugostajaći").
    Ne pijem ni analgin, mislim da mi je i on isto delovao kao i kafetin. Sad-da li su sličnog sastava-ne znam, ali ne pijem.

16. Pa ovaj jeste neki stariji, ali pogledam rok piše da važi do oktobra 2013.. Ne znam, pre nisam bila alergična na kafetin :( Ali ovo je užasno.

17. Ja sam malopre shvatio da je onaj cica sto kaze "Ja bih te Svabove sve uza zid pa metak u celo" bio sto posto u pravu, a ja mu se budala smejem tolke godine. Tolko sam se iznervirao malopre da me glava zabolela, pa sam i ja popio kafetin, samo nemam alergiju, al mi i ne pomaze.

EDIT:

A jednom umal da popijem Kafetin Menstrual, mogao sam da dobijem menstruaciju...

18. Za mene je to bila silna muka, nisam znala šta smem, a šta ne za protiv bolova da uzmem. Sad nekad uzmem Nimulid ili Rapidol. Od njih nemam neku reakciju gadnu.

19. Ja sam razmišljala da odem kod svog lekara, pa nju da pitam.. Ne znam šta da radim.. Ali pre dve nedelje sam pila brufen i to 3 dana po jedan i ništa mi nije bilo. On mi izgleda ne smeta...

20. Лавандо, никад се ти неш удати...