I vako si kenjator koji se kurci. A pušim, al džoint. I baš se lepo tripujem na tvoja nevesta neznalačka stranja. Stavio lenjina, a kako bese, marlija, ura revolucija... Instant, instant... Plitko. Liku koji tako pise ne moze se verovati na rec. jedino ako okacis Ce Gevaru, onda cu da ti verujem da si iskren komunista.
mindža ima svoje trave i ona jede travu i z ato je mnogo zelena i prirodna ljubav..mindža..zelena. kornjače vole da jedu orase, jedu zelenu travu i lekovitu travu...a lavovi love muve kad letetu. pitomi su pitomi..a divlji..su divlji
Sad ja stavim Mariju Kiri na profil i pravim se pametna "mi žene fizičari". a od fizike znam v jednako s puta t. isto i ovi instant revolucionari, sipaš u šerpu, razmutiš, dobiješ glavato biće s keps lokom i avatarom ali lupa kao čekićem kovač prve petoletke dok još automatizacija-mašinizacija proizvodnog procesa nije uzela maha.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
I vako si kenjator koji se kurci. A pušim, al džoint. I baš se lepo tripujem na tvoja nevesta neznalačka stranja. Stavio lenjina, a kako bese, marlija, ura revolucija... Instant, instant... Plitko. Liku koji tako pise ne moze se verovati na rec. jedino ako okacis Ce Gevaru, onda cu da ti verujem da si iskren komunista.
JA SAM SVESTRAN ČOVEK. I MARLI I LENJIN. I KOSOVO I EU. HAHAHAHAHA
Da vam ispričam vic...
Srela se dva duplaka...
koja količina imbecilizma u poslednjih par strana :S
brejn demidž u rangu gledanja tri epizode stizanja dolara
Sto reko Branko Miljković i Branimir Šćepanović "Smrću protiv smrti". Bobe, vikipedija.
Treba banovati sve duplake trajno i vratiti školovane ljude na forum
FORUM EST VOX POPULI. PA MORA I GLAS NEŠKOLOVANIH NEGDE DA SE ČUJE.
KAKO MI SELJACI VOLIMO DA KAŽEMO, NADUVAJ NAM KURAC OHOHJOH
U AL SI ME ZAJEBO E SVAKA TI ČAST ODOH DA OKAČIM TVOJ POST NA ONOJ TEMI OMILJENI KOMENTARI I POSTOVI
koja psihodelija! :uzima kokice:
ZVEZDA LE ZVEZDA LE ZVEZDA LE
:3
SRBI. DOĐE TREĆI I ONDA BUDE "A? MA STVARNO? ZBILJA? A GDE SI TO ČUO? MA KOJE SI TI TO ŠKOLE ZAVRŠIO? ŠTA JEDEŠ KAD SI TAKO PAMETAN? U, BRE! AJDE?"
Nisam znala da si takva smicalica
mindža ima svoje trave i ona jede travu i z ato je mnogo zelena i prirodna ljubav..mindža..zelena. kornjače vole da jedu orase, jedu zelenu travu i lekovitu travu...a lavovi love muve kad letetu. pitomi su pitomi..a divlji..su divlji
Sad ja stavim Mariju Kiri na profil i pravim se pametna "mi žene fizičari". a od fizike znam v jednako s puta t. isto i ovi instant revolucionari, sipaš u šerpu, razmutiš, dobiješ glavato biće s keps lokom i avatarom ali lupa kao čekićem kovač prve petoletke dok još automatizacija-mašinizacija proizvodnog procesa nije uzela maha.
smicalice, šta ti u stvari hoćeš od njih?
она хоће мамбо (а си си)
ONA BI KURCA AL ZA NJU TOGA NI OVDE, REPUBLICI NEJEBAČA I ZAGORETINA, NEMA
STEVANE DE SI BRE AJ DA PRIČAMO TI SI KVALITETAN SAGOVORNIK ZA RAZLIKU OD SMICIKE