Moram nekom da se izjadam :((

1. smicalice, šta ti u stvari hoćeš od njih?

necu nista, volim da gledam kako naleću i nikako da odustanu, a volim i da je moja poslednja, i masturbiram zamisljajuci kako ajax i bob rok vode ljubav jedan sa drugim. pomalo me uzbudjuje miris testosterona koji vrca na sve strane dok nabadaju po tastaturi, i volim da pisem sve i svasta, sto da ne. eto pisala sam kako volim grubo da jasem musku facu, a kako bih to napisala da me nije isprovocirao ajaxbob (slili su se u jedno) pricom o felaciju. ali necu ja to dugo, samo malo da se zabavim, a ako je i njima zabavno, jos bolje. love peace

2. Bob Rock! ајде не.

3. Стеван
    Bob Rock! ајде не.

Sundjerbobe nece s tobom zene nece muskarci tvoja reputacija je u ozbiljnoj opasnosti!

4. e nastavite. vidis koliko je sati. i svi otisli. jedno ako hoces ti?

5. Sad ja stavim Mariju Kiri na profil i pravim se pametna "mi žene fizičari". a od fizike znam v jednako s puta t

v je s podeljeno sa t hahaa glupa si gari glupa si ko noć.

6. pa glupa sam, to ti kazem, isto koliko se bob rok razume u komunizam toliko se ja razumem u fiziku. nisi razumeo skrivenu poruku slaninaru.

7. kakva je to poruka slaninara

8. To je vokativ: "Hej, slaninaru!" Slaninar je pogrdno ime za stanovnika Vojvodine, što o tebi zaključujem na osnovu tvoga "gari".

9. Uopste procitajte ime teme, nije "napadni smicalicu" već "moram nekom da se izjadam". Ako hoce neko da otvori temu "napadni smicalicu", odmah se selim tamo, a ovde oladite malo, izgleda da sam ja jedini problem ovde?

10. Nisi nisi, bosanac bi pisao "podijeljeno", a ako si bosanac onda si izrod koji je izdo Bosnu, verovatno izbegleca koja oce da se uklopi.

11. ЈА САМ ПРОЧИТАО КОМУНИСТИЧКИ МАНИФЕСТ

12. Smicalica je bob rokov dupli.

A množina od bob rok je bob rogovi.

13. ЈА САМ ПРОЧИТАО КОМУНИСТИЧКИ МАНИФЕСТ

Bobe priznaj da si samo odgledao ovaj skec
    http://www.youtube.com/watch?v=vZ9myHhpS9s

14. Dođe mi da nekome glavu rascopam.

15. there can be no deep disappointment where there is not deep love... :(

16. ДРЖИМ КОМУНИСТИЧКИ МАНИФЕСТ У ФАСЦИКЛИ СА ДОКУМЕНТИМА МАЈКЕ МИ МОЈЕ