досадан ми сајт, чак ми је досадило да мувам видру, рејвенку и све остале кад ми се укаже прилика, не могу да учествујем на такмичењу јер су се људи изпријављивали фазон за сат времена и тема ошла у заборав и тако...
moram nekome da se izjadam!
jebem ti život i fizičku aktivnost i kondiciju koju nemam, a želim da imam, a crkavam svaki dan i umaram se od vježbanja da bih je stekla, ali kurac!
Mala Vidra
jebem ti život i fizičku aktivnost i kondiciju koju nemam, a želim da imam, a crkavam svaki dan i umaram se od vježbanja da bih je stekla, ali kurac!
Ја питам људе већ неко време какво је Ваљевско пиво, међутим, није га било код мене у околини па нико није могао ни да ми каже. Значи, чим је Ваљевску пивару купио Ефес, значи да је пиво БИЛО добро. Сад ће да продају разблажени концентрат из увоза. Једино се још Јагодинско пиво прави на стари начин.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
сморијо ме сајт :(
досадан ми сајт, чак ми је досадило да мувам видру, рејвенку и све остале кад ми се укаже прилика, не могу да учествујем на такмичењу јер су се људи изпријављивали фазон за сат времена и тема ошла у заборав и тако...
Sedim na dve stolice. Sjebacu se.Definitivno.
Ljudi, moram vam priznati nema više svrhe da se lažemo, ja sam Zezatorov dupli
ne, nisam ovoliko mamurna
sve je ovo iluzija
Pas me ujo prije par dana, još ramljem, ne mogu iz kuće dizađem.
Ефес купио Ваљевску пивару. Докурца.
e jebemumater
Мачко, дођи да је подигнемо, мсм кондицију :ПпП
Ефес купио Ваљевску пивару. Докурца.
Ја питам људе већ неко време какво је Ваљевско пиво, међутим, није га било код мене у околини па нико није могао ни да ми каже. Значи, чим је Ваљевску пивару купио Ефес, значи да је пиво БИЛО добро. Сад ће да продају разблажени концентрат из увоза. Једино се још Јагодинско пиво прави на стари начин.
Данас сам јео у некој брзој рани, зове се
"мини пани", фазон као форнети, и ево сад ме неки пролив спопао. Мора да је због имена.
Eto, sta ti je podsvest...
C, c, c, Pani, lose delujes na mentalno zdravlje pojedinaca... Mislim i da te sanjaju, pa piske u krevet...
da
nestalo mi vutre,majko,spaasiii meeee
puko me strejt
puko me strejt
боље него да те пукне геј
бадум тсс
hahahah dobra
dajte mi neku temu na kojoj se odvija neka rasprava, jer:
http://i.imgur.com/N6lGIv0.jpg