Moram nekom da se izjadam :((

1. napusavaj mene,jer nemam vutru

2. kako možeš da nemaš, šta nije u redu s tobom?!?!

3. macora,susha na nbg
    sve koje sam zvao nemaju i jos su oni zvali svako po neke

4. jebemumater, nije ni čudo što nam zemlja propada....

5. dajte mi neku temu na kojoj se odvija neka rasprava,

http://vukajlija.com/forum/teme/57751-mala-zena-od-velike-sladja?strana=1
    Ovo je veoma živahna tema, možeš naučiti svašta o stopalima Marije Kilibarde, a i reći poneku o tome.

6. bila sam, nisu mi nešto inspirativni.... jebala ih stopala....

7. jebala ih stopala....

Toeto.

8. jebala ih stopala....

Čuj ko se javio, nisam ja ovuda postavljao jebozovna stopala...

9. Нисам се дуго јадао, ал' дошло време опет. Размишљам да ли да гладујем до краја месеца и купим ово http://www.knjizare-vulkan.rs/EKONOMIJA-EVROPSKO-IZDANJE-7215 или ипак да будем само физички сит, а не и ментално.

10. посвађала сам се са једно 5 особа у претходна 24 сата на крв и нож
    и претјерано сам хистерична и емотивна и вришти ми се и појела бих неког
    и пије ми се пиво и једу слаткиши
    и све најгрозније
    и сви су ужасни
    и онда сконтам да треба да добијем за дан-два
    јебени пмс и хормони и све

11. Čuj ko se javio, nisam ja ovuda postavljao jebozovna stopala...

Da, Lemaja je ovde jednom kačila neka stopala, valjda svoja, pola sajta se popalilo, hahhaa. A kladim se i da nisu njena.

12. Njena su Valdemare, prikačena su uz ostatak tela :)

13. Mala Vidra
    и онда сконтам да треба да добијем за дан-два

Šta, uspušila ovaj vikend? Džabe izlazila, a? :*

14. та причаш болан, видиш да нисам у стању да разазнам 2 ријечи, не пиши у шифрама

15. само је према мени дивна

16. За својих двајес две године памтим да је сваке недеље кева спремала јебену гибаницу. Сунце ти јебем, сваке недеље. Мука ми бре више, сад бих пре говно појео него парче смрдљиве гибанице шугаве крвтијебем одох да пребијем кеву.

17. Hahaha.
    E, ima tako tripova. Moj ćale se svojevremeno primao da redovno pravi puding.
    Svaki dan.
    Svaki.
    Znači, kupi onu kesu od kilo i svaki dan napravi, to više niko neće da jede, gađamo sonim mačke, zapušavamo kanal, bacamo. Ali ritual je ritual.

18. a gde je ta slika od lemajinih stopala?
    ma to svaka porodica izgleda ima nekog frika koji se tripuje da usrećuje porodicu svojim spremanjem jedne te iste hrane. Mislim ono, ćale, kad ćeš da shvatiš da smo griz koji praviš prestali da jedemo posle trećeg puta...i zašto misliš da ako staviš malo kakao od gore da ćemo da se pootimamo?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.