Moram nekom da se izjadam :((

1. Мислим да је и неких година за Васкрс пекла јебену гибаницу.

2. будите захвални што имате шта да једете

3. Vidro, Proviron je hteo da nabaci kako nije bilo sexa vikend koji si izlazila, fazon dobroe nisi trudna. Indijanac.

4. замислите да сте у африци и да немате шта да једете, замислите

5. боксере, сва срећа па он зна

6. Има неких паприка. Ош, Мајо?

7. е, нећу, фала. мислим да ћу да паузирам мало што се тиче паприка, сад ждерем карфиол

8. toliko cesto ga drkam pod tusem da je poceo da se dize svaki put kad pada kisa :/

9. a nikad susnija jesen...

10. toliko cesto ga drkam pod tusem da je poceo da se dize svaki put kad pada kisa :/

Павловљев рефлекс ет итс прајм

11. http://img594.imageshack.us/img594/2037/jnrk.jpg

I zaradio sam jebeni potres mozga. Sad me boli jebena glava i zuji mi u jebenim ušima evo već drugi dan.

Mrš.

12. A ko je taj Benjamin? Makedonac koji te udario u glavu?

13. Da nisam pročitao ovo +94, zajebavao bih te. Ovako ćutim.

14. Da nisam pročitao ovo +94, zajebavao bih te. Ovako ćutim.

aaaa jel ti bolje sad, kako si, čestitam :)

15. Ja sam Benjamin, jebogabog... :D

16. Divno, lepa bronza :)

17. Nije taj metal vredan tvoje glave. Ja sam u osmom razredu imao dva treninga atletike, dva karatea ( ćale mi trener ) i jedan plivanja. Kroz celu srednju i prvu faksa dva treninga trčanja, jedan istezanja i ponekad teretanu. Prošlo mi detinjstvo bez da imam uspomene.

18. Pričaj mi o tome :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.