Moram nekom da se izjadam :((

1. kršteno ime mi je KUKULKAN odnosno pernata zmija iz mezoameričke kulture

2. Ja kad se budem krstio, kršteno ime biće mi Čelik. Vladimir Čelik Simić.

3. Igrom slučaja moja najtragičnija ljubav zvala se Dalila.

4. Jel Skočko Ješa?

Da l' si ti Mudža?

igrom slučaja moja najtragičnija ljubav zvala se Dalila.

Moja se zvala Nevenka. Pošto je tema za jadanje. A ja Sloven.

5. Igrom slučaja moja najtragičnija ljubav zvala se Dalila.

Nikad nisam u životu upoznala niti čula za neku Dalilu u široj i užoj okolini. :) Mada znam za Atinu i Doroteju.

6. Kul je biti Jesa... Drejdl, drejdl, drejdl, od gline te napravih...

http://www.youtube.com/watch?v=mnzVq2t7bi4

7. Keter - misao, vrhovna kruna
    Čokmah - mudrost
    Binah - shvatanje, razum
    A dole imamo
    Česed - moć
    Gevurah - veličina
    Tifered - ljepota
    Necah - vječnost
    Hod - sjaj
    Jesod - Osnivanje
    Malkut - Kraljevstvo

Tiferet je nesvjesno povezan sa svim ostalim sefirotima osim sa Malkutom. U suštini Tiferet za neke predstavlja Isusa Hrista, Keter je Bogotac, Jesod je Sveti Duh. Tiferet je žrtva, žrtvuje se za ostale sile

Ček, ček, ja znam ono "pet sefirota kabale" - keter, daat, jesod, malkut i tiferet.

8. Kul je zvati se Vladimir, Petar ili Mihajlo. To su baš lepa imena. Naročito Vladimir.

9. Naročito Vladimir.

Objektivno, to je jedino do sada preživelo sveslovensko vladarsko i dostojanstveno ime :)

Ček, ček, ja znam ono "pet sefirota kabale" - keter, daat, jesod, malkut i tiferet.

Znači, ne kači se sa Skočkom, ako te ne pothvati, poslaće ti Golema.

10. Znači, ne kači se sa Skočkom, ako te ne pothvati, poslaće ti Golema.

Šit dimon. http://www.headinjurytheater.com/mturd%20dogma.jpg

11. Mnooogo lepo ime, znam jednog, a i skroz je pravi Vladimir. Divno. E, da i Dušan, ta dva su najlepša imena. Znam inače čak i jednu Silvanu, ironija predaje farmakognoziju (lekovito bilje prvenstveno se tu izčava). A za moje ime samo sebe znam, još uvek. Dok nekako, kad već smo kod toga znam nekoliko Zorana i apsolutno nijedan, ali nijedan nije normalan, koji su to kraljevi, nemam reči.

12. Meni samo fali moć, dostojanstvo i staloženost da bih bio pravi Vladimir, ali izvlačili su matorci iz šešira ime, a ćale bio pokvaren pa je na sve tri ceduljice napisao Vladimir. A dobro da jeste, mogao sam da budem i Uglješa ili Tomislav.

13. Kod mene tu nije bilo mnogo dileme, budući prvim muškim potomkom u drugoj generaciji morao sam biti Rade, jedini ustupak modernim vremenima su učinili proširivši to na Radoslav, time mi dajući još starije ime...

14. Сморкино крштено име је Језда.

15. Није него Асторија. Их, како не знаш.

16. Objektivno, to je jedino do sada preživelo sveslovensko vladarsko i dostojanstveno ime :)

Mis'im, toliko o tome :)

17. To je toliko medveđe ime, ja ne znam, greh bi bio da neki Radoslav, Radivoje, Radisav ili tako nešto ne bude bar iznad 185. lol

Valdemare, sad kad razmislim ti mi baš izgledaš kao neki Tomislav, ne znam zašto. :D
    Ali Dušan i Vladimir su najlepša imena, definitivno.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.